sorunu buldum sanırım verdiğin dosya 86x benim bilgisayar 64x bit. sanırım o yüzden hata veriyor
sorunu buldum sanırım verdiğin dosya 86x benim bilgisayar 64x bit. sanırım o yüzden hata veriyor
ÇÖZÜM YOLUNUDA BULDUM !!! KALICI İMEİMİZİ ATTIKTAN SONRA TELEFONUMUZA MOBİL UNCLE YÜKLÜYORUZ İMEİ YEDEĞİ ALIYORUZ SONRA RESTORE EDİYORUZ TAMAMDIRHERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKÜRLER UGRAŞTINIZ YARDIM ETTİNİZ . ALLAH RAZI OLSUN
![]()
ÇÖZÜM YOLUNUDA BULDUM !!! KALICI İMEİMİZİ ATTIKTAN SONRA TELEFONUMUZA MOBİL UNCLE YÜKLÜYORUZ İMEİ YEDEĞİ ALIYORUZ SONRA RESTORE EDİYORUZ TAMAMDIRHERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKÜRLER UGRAŞTINIZ YARDIM ETTİNİZ . ALLAH RAZI OLSUN
![]()
BAŞARILI. ŞİMDİ SIRADA WİFİ AYARLARI YERİNDE NVRAM HATASI WANİNG ERR.=0X10 bunuda hallettikmi tamamdırsaolasıınşimdi akıllanmadım telefondan root kaldırmak istiyorum stock atacam. Bakalım nolcak
![]()
![]()
SP Flash toolda DA DL seçeneğini işaretleyin ki imei silinmesin. Yüklemede hata alırsanız aşağıda verdiğim preloaderı yükleme yaparken yazılım içindeki ile değiştirip yükleyin.
Ucuz Anakart satan biyer biliyormusunuzBi tane daha var huawei . Sadece titriyor . Pc hiç görmüyor . Dolayısıyla yükleme felan başlamıyor. Sanırım anakart gidik
Titreme varsa flash arızalıdır. Facebookta grup arattırın. Cep ve tablet tamiri üzerine. Bu tarz gruplarda ihtiyacınız olan parçaları satanları bulabilirsiniz.
Senin bildiğin varmıBu telefon hakkında araştırma yaptıgımda 3 5 tane sayfadan başka birşey çıkmıyor
onlarda da nerdeyse hepsi aynı şeyi yazıyor artık aynı şeyleri okumaktan sıkıldım
:tonguewink::tonguewink:
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Arkadaşlar Huawei P10 Cihazıma Bilgisayar Üzerinden Rom Atacam Yardımcı Olursanız Çok Memnun Kalırım...