- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
hocam yanlış anlamassanız bu işlerde pek iyi değilim video çekebilirmisiniz? yada size nereden ulaşabilirim?
Şu an bu cihazdan elimde yok. Ben istanbul / Silivri ilçesindeyim.
hocam yanlış anlamassanız bu işlerde pek iyi değilim video çekebilirmisiniz? yada size nereden ulaşabilirim?
Cihazda bootloader kilidi var. Fastboot moda alıp
Fastboot oem unlock
yada
Fastboot oem unlock-go
komutlarını komut satırından girmeniz gerekecek. Ama ilk önce ADB minimal driver kurmanız gerekiyor. Sonra bu kurulan klasörün altından bu kodları deneyin. Eğer kilidi açabilirseniz, yazılım sorunsuz yüklenecektir.
Cihazda bootloader kilidi var. Fastboot moda alıp
Fastboot oem unlock
yada
Fastboot oem unlock-go
komutlarını komut satırından girmeniz gerekecek. Ama ilk önce ADB minimal driver kurmanız gerekiyor. Sonra bu kurulan klasörün altından bu kodları deneyin. Eğer kilidi açabilirseniz, yazılım sorunsuz yüklenecektir.
Hocam anladım şuan ama benim cihazım açılmıyor konutları yazıyorum beklemede kalıyor yardım edebilirmisiniz?
Bir tek şimdi imei sorunum kaldı. Maui Meta ile olmadı. Mtk enginier Uygulaması ile olmadı. Mtk droid tools ile olmadı. Volcano box ile herhalde imei yazılıyormuş.
unkwon devis olarak görüyor
Cihazınızın donanımsal arızası olabilir. Nasıl bu hale geldi?selam arkadaşlar ben orda yapılan herşeyı yaptım ama bir turlu yazılım atamadım telefona telefon kapalı hiç açılmıyor sadace bazen tıtreşım yapıyo
telefon kendı kendıne kapanıp acıldı sureklı ondan sonra hiç acılmadı bazen kendı kendıne şarj taktıgım da tıtreşım yapıyorCihazınızın donanımsal arızası olabilir. Nasıl bu hale geldi?
Benim sorunum yukarıda konu başında da anlattığım gibi yaptım ve cihaz düzeldi. Dediğim gibi cihazınız da donanımsal bir sorun olabilir.telefon kendı kendıne kapanıp acıldı sureklı ondan sonra hiç acılmadı bazen kendı kendıne şarj taktıgım da tıtreşım yapıyor
peki ne yapmam lazımBenim sorunum yukarıda konu başında da anlattığım gibi yaptım ve cihaz düzeldi. Dediğim gibi cihazınız da donanımsal bir sorun olabilir.