Link sağlam.Hocam linki düzelte bilir misin?
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlam da düzeltme derken forum kurallarına göre toplama manasında demiştim. Bende açık olarak görünüyor hocam da.Link sağlam.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlam da düzeltme derken forum kurallarına göre toplama manasında demiştim. Bende açık olarak görünüyor hocam da.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üç gündür dışardayım. Pek masaüstü kullanamadım. Tapatalkla katılmaya çalışıyorum.Hallettim ben.
Forum kurallarına aykırı olarak paylaşılan bağlantıyı gördüğü halde düzenlemeyen Yönetici arkadaşlara da bir ceza puanı kestim.
Üç gündür dışardayım. Pek masaüstü kullanamadım. Tapatalkla katılmaya çalışıyorum.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inet-10fbt-rev01 zeng-gc 2012-06-13
a10 islemcili modelin dump etmis oldugum ve live suite uygun halde imaja cevirdigim dosya buyrun :
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Vermis oldugum 2 romu da denedim. zaten orjinal cihazdan alinmadir imajlar, sorun yasayan olursa yardimci olurum.
Arap oldum.Benim bir sözüm var.
Nasipse 100-200 yıl sonra Ata Sözleri kitaplarına eklenir.
Yapılmayan işin bahanesi çoktur.
inet-10fbt-rev01 zeng-gc 2012-06-13
a10 islemcili modelin dump etmis oldugum ve live suite uygun halde imaja cevirdigim dosya buyrun :
Vermis oldugum 2 romu da denedim. zaten orjinal cihazdan alinmadir imajlar, sorun yasayan olursa yardimci olurum.
Nasıl imza hatası veriyor ? Bilgisayarınızın işletim sistemi 64 bit. mi?üstadım merhabalar. benim de alime inca enjoy 10.1 tablet geçti. rom aramaktan ikiye ayrılıcam artıkbu konu çözüme kavuştu mu acaba ??
live suit algılamıyor. pc algılıyor. phoneix algılıyor ama download mode a almıyor. sd kart ile indirdiğim romları imza hatası veriyor. önerebileceğin bi yol var mı acaba ?? şimdiden teşekkürler..
Nasıl imza hatası veriyor ? Bilgisayarınızın işletim sistemi 64 bit. mi?
Hata ekran görüntüsü paylaşırmısınız?windows 10 64 bit de denedim atmıyor, win7 32 bit de denedim yine aynı. sd kart üzerinden atmaya çalıştığımda imza hatası veriyor. imza doğrulama hatası![]()
Hata ekran görüntüsü paylaşırmısınız?
PhonexCard için hafıza kartınızı değiştirin.live suit de 0x103 hatası veriyor. phoneix de caution : beginning firmware upgrade de kalıyor
Geçmiş olsun.üstadım hallettim, aşağıdaki linkteki dosyayı indirip Phoenix suite ile içeri attım.
bu linkteki dosya FUSION PC-1031 (V1M03) e ait olan rom dosyası.
aynı anakarta sahip oldukları için kabul etti rom'u
açılırken fusion olarak bi logo geliyor
wifi bluetooth vs uzuvları aktif ve çalışıyor şu an.
yalnız bi nüans var, yazılım yüklendikten sonra dil RUSÇA geliyoronu da tablet ayarlarından türkçeye çekebiliyorsunuz.
@astek055 ilgine çok teşekkür ederim.
herkese iyi forumlar..
üstadım hallettim, aşağıdaki linkteki dosyayı indirip Phoenix suite ile içeri attım.
bu linkteki dosya FUSION PC-1031 (V1M03) e ait olan rom dosyası.
aynı anakarta sahip oldukları için kabul etti rom'u
açılırken fusion olarak bi logo geliyor
wifi bluetooth vs uzuvları aktif ve çalışıyor şu an.
yalnız bi nüans var, yazılım yüklendikten sonra dil RUSÇA geliyoronu da tablet ayarlarından türkçeye çekebiliyorsunuz.
@astek055 ilgine çok teşekkür ederim.
herkese iyi forumlar..
link hata veriyor yeniden gönderebilirmisinizTeşekkürler paylaşım için.