açılmıyor yeniğden gönderebilirmisiniz
yardımcı olacaktınız hatırlatma yapayım dedimGün içerisinde tekrar hatırlatırsanız, nasipse sizin için arşivime bakabilirim.
LİNK SAĞLAM AMA BUNU DENEYEBİLİRSİNlink hata veriyor yeniden gönderebilirmisiniz
Yazılımı atmayaDENİYECEĞİM TEŞEKKÜR EDERİM ANDROİD TOOL NE İŞE YARIYOR
inca model : IT-101BYazılımı atmaya
bunu yükledim ama dokunmatik çalışmadıİnsAllah Aradığın BudurBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
BUDA ANDROİD TOOL EXEBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Merhaba arkadaslar, daha once upload ettigim ınca 101b nin rock chipli modelinin bendeki kopyası kayıp. O tarihte indiren varsa tekrar bir yere upload edebilirmi ?
teşekkur ederim
Selamlar, a10 olani elimde mevcut hala. make_stock olabilir belki ozaman ben cihazdan dum ettigim dosyalardan yuklenebilir imaj dosyasi olusturmustum o tarz bir dosya ismine benziyor. bir yere upload edebilirsen sansimi denerim. Tesekkurler.
Selamlar, a10 olani elimde mevcut hala. make_stock olabilir belki ozaman ben cihazdan dum ettigim dosyalardan yuklenebilir imaj dosyasi olusturmustum o tarz bir dosya ismine benziyor. bir yere upload edebilirsen sansimi denerim. Tesekkurler.
Merhaba, bende de inca enjoy tableti var. Tableti açtığımda android yazısında takılı kalıyor. Yazılım atmak istiyorum. Buradaki yazılım dosyalarını indirdim ama tablete nasıl atacağımla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkürlerüstadım hallettim, aşağıdaki linkteki dosyayı indirip Phoenix suite ile içeri attım.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
bu linkteki dosya FUSION PC-1031 (V1M03) e ait olan rom dosyası.
aynı anakarta sahip oldukları için kabul etti rom'u
açılırken fusion olarak bi logo geliyor
wifi bluetooth vs uzuvları aktif ve çalışıyor şu an.
yalnız bi nüans var, yazılım yüklendikten sonra dil RUSÇA geliyoronu da tablet ayarlarından türkçeye çekebiliyorsunuz.
@astek055 ilgine çok teşekkür ederim.
herkese iyi forumlar..