- 11 Ocak 2019
- 6
- 0
- 1
- 24
Aslında buldum driverı ama tek sorun telefonu pc ye bağlafığım zaman yeşil ve kırmızı yanıyor program telefonumı görmüyor. Ne yapmam lazım?Size ne lazımdı?
Aslında buldum driverı ama tek sorun telefonu pc ye bağlafığım zaman yeşil ve kırmızı yanıyor program telefonumı görmüyor. Ne yapmam lazım?Size ne lazımdı?
Aslında buldum driverı ama tek sorun telefonu pc ye bağlafığım zaman yeşil ve kırmızı yanıyor program telefonumı görmüyor. Ne yapmam lazım?
Sony xperia xa
Sony xperia xa
Yapamadım hocam çeviri de kötü çeviriyor videodaki gibi yaptım cmd yi açtım gerekeni yazdım ama o da olmadı
Rootlu değil hocam root yapmaya çalıştım onu da yapamadımCihazınız Root'lu mu?
Bu işlemler için cihazınızın Root'lu olması gerekmektedir.
Rootlu değil hocam root yapmaya çalıştım onu da yapamadım
hocam xa ultra değil cihazım sadece xa ayrıca çeviride kötüyüm google zaten kötüBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.veBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan konulara bir bakınız.
hocam xa ultra değil cihazım sadece xa ayrıca çeviride kötüyüm google zaten kötü
selamlar iyi geceler. mt6260 akıllı saat için modem dosyası rica edebilirmiyim
yazılım atma gereğini şu yüzden duydum . saat sim kartı takınca arama yapmıyor şebeke geliyor ama kesinlikle aramıyor aranmıyor. imeiden midir nedir çözemedim gitti..
selamlar yavuz bey versiyonu yapıştırdım alta
[Version]
BaseBand chip version=MT6260
ECO version=
DSP firmware version=2000.00.00
DSP patch version=1.0
Software version=MX6A-COB-X6-9307BOE-WKD-GL6133-KS-V1.727-20181127
Hardware version=MX6A_V1.0
Melody version=Unknown
merhaba yavuz bey... x6 akıllı saat diye geçiyor adıCihazınızın markası ve modelini de yazsaydınız iyi olurdu.