- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Hepsi açıkÖnyükleyici kilidini açtınız mı? Geliştirici seçeneklerden de usb hata ayıklama açık olması gerekiyor insan bazen unutabiliyor![]()
Hepsi açıkÖnyükleyici kilidini açtınız mı? Geliştirici seçeneklerden de usb hata ayıklama açık olması gerekiyor insan bazen unutabiliyor![]()
Denedim hocam bunları ama olmadı.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Belki bu dosyalar işe yarayabilir...
Cihazın crom service kilidini açmak gerekiyor. Zaten resimde görülüyor download modda crom service on yazıyor.. Açtıktan sonra aşağıdaki resimde görülüyor. Crom service off olmuş. Ben açtım 2 mb bir crom service apk ile ama bu seferde başka hata verdi. Aşağıdaki resimdeki secure check fail cache hatası.Hep telefon üzerinden yürümemek lazım. Belki Windows 10 hatalarından dolayı hata veriyordur. Kurulan driverı kaldırın. Dosya görünüm seçeneklerinden gizli ögeleri aktif yapın. Driver dosyalarını program files ve kullanıcı dosyasından kalan artıklarını manuel olarak silin. Bazen programı kaldırsanız bile eski kayıt defteri ve program artıkları kalabiliyor... Daha sonra tekrar kurarsınız. Odin zaten portable program kurulum yok. Siz driverı kaldırın kurun tekrar
Hatayı belki Windowsun sürücü imzalamayı zorladığı için ve driverın sağlıklı çalışmadığı için alabilirsiniz. Sürücü imzalamayı devre bırakıp tekrar deneyin bence. Aşağıdaki komutlar sürücü imzalamayı devredışı bırakır...
Başlat menüsüne CMD yazın.
Komut istemcisini sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
Şu komutu girin:
Kod: bcdedit.exe /set nointegritychecks on
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Daha sonra geri açmak isterseniz:
Kod: bcdedit.exe /set nointegritychecks off
Aynı dosya hocam cf auto root dosyası, bunları denedim. Twrp felan olsa onu deneyeceğim ama oda yok. Bu cihaz Çin için üretilmiş ama ülkemizde de satılmaktadır. Çin sitelerinde baktım ama nafile bulamadım.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bak birde.
5.1.1 sürümü yok hocam.Downgrade yapmaya çalış. 5.1 e çekersen cf root işe yarayabilir.
Team Win zaten twrp recovery yapan grup hocam... Ama CWM recovery yüklenebilirse belki root atılabilir. Ama CWM recovery var mı bilmiyorum...Team Win var. Onların twrp si çin cihazları için. XDA da var Team win diye. Belki faydası olur. Çince ama ne yapıldığını bilişyorsun.
Cihazın crom service kilidini açmak gerekiyor. Zaten resimde görülüyor download modda crom service on yazıyor.. Açtıktan sonra aşağıdaki resimde görülüyor. Crom service off olmuş. Ben açtım 2 mb bir crom service apk ile ama bu seferde başka hata verdi. Aşağıdaki resimdeki secure check fail cache hatası.
![]()
![]()
Twrp değil hocam o cf auto root dosyası.Mesaj 30 da verdiğim twrp yi denedinmi?