Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan programı bir denermisiniz. Cihazı download moda alıp deneyin.
Link çalışmıyor hocam.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan programı bir denermisiniz. Cihazı download moda alıp deneyin.
Link çalışıyor aslında ama reklam dolmuş her yeri. Siz samsung drk tool diye arayın google ile İndirip deneyin.Link çalışmıyor hocam.
Link çalışıyor aslında ama reklam dolmuş her yeri. Siz samsung drk tool diye arayın google ile İndirip deneyin.
Hocam o zaman bir cep telefonu tamir yapan yere gidip z3x box ile ilk önce ufs yöntemi ile frp of yapılacak sonra cihazı download moda alıp gene z3x ile drk repair yapılacak. Sonra cihazı açın açılır sıkıntı olmaz.![]()
Hocam bunu kastettiniz herhalde ama bu da çalışmadı.
Hocam o zaman bir cep telefonu tamir yapan yere gidip z3x box ile ilk önce ufs yöntemi ile frp of yapılacak sonra cihazı download moda alıp gene z3x ile drk repair yapılacak. Sonra cihazı açın açılır sıkıntı olmaz.
@jumyaz bir baksın.Hocam ben İstanbul'da yeniyim de bana telefoncu için yönlendirme yapmanız mümkün müdür, Anadolu yakasında oturuyorum? Anladığım kadarı ile bu işi herkes yapamıyor.
Hocam o zaman bir cep telefonu tamir yapan yere gidip z3x box ile ilk önce ufs yöntemi ile frp of yapılacak sonra cihazı download moda alıp gene z3x ile drk repair yapılacak. Sonra cihazı açın açılır sıkıntı olmaz.
Frp of ise cihazı download moda alın veHocam bir yer buldum: frp off oldu ancak drk repair yaz adımında hata veriyor. Arkadaş ilgilendi sağolsun ama anakart değişmeden olmaz dedi.
Frp of ise cihazı download moda alın veBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan dosyayı odin ile yükleme yapın.
DRK hatasını kaldıracak. Cihazınız daha önce root edildiği için stock rom yükleyince drk hatasına düştü.Root yapmak ne işimize yaracak hocam?
Hocam şimdi bu ekran çıkıyor resete tıklıyorum yeniden başlayıp recoveryi giriyor dm-verity diyor altta da.DRK hatasını kaldıracak. Cihazınız daha önce root edildiği için stock rom yükleyince drk hatasına düştü.
DRK hatasını kaldıracak. Cihazınız daha önce root edildiği için stock rom yükleyince drk hatasına düştü.
Cihazın arama yerinden *#1234# yapıp resim atın.Hocam cihaz açıldı ancak Imei kısmı unknown aynı şekilde baseband versiyonu da.
![]()
![]()
Cihazın arama yerinden *#1234# yapıp resim atın.
Normalde bu ekranda AP CP CSC yazması lazım. Ama gördüğünüz gibi CP yazmıyor CP de şebeke ve imei ile alakalıdır. Peki *#06# yapınca neler çıkıyor.
Bu cihaza farklı yazılım vesaire yüklemesi yaptınız mı? Yada yaptılar mı? Cihaz yurt dışından alınma mı?
![]()
Normalde bu ekranda AP CP CSC yazması lazım. Ama gördüğünüz gibi CP yazmıyor CP de şebeke ve imei ile alakalıdır. Peki *#06# yapınca neler çıkıyor.
Bu cihaza farklı yazılım vesaire yüklemesi yaptınız mı? Yada yaptılar mı? Cihaz yurt dışından alınma mı?