- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Aynı yazılımın 4 parçalı halidir. Bir fark yok aralarında. Bir önceki mesajımda bir kaç soru sormuştum. Onları cevaplamadınız?
Edit= Yazınızı şimdi gördüm.
Aynı yazılımın 4 parçalı halidir. Bir fark yok aralarında. Bir önceki mesajımda bir kaç soru sormuştum. Onları cevaplamadınız?
Edit= Yazınızı şimdi gördüm.
Türkiye cihazı ise en son Türkiye stock rom yazılımı üstünde şu an.Hocam son mesajımdan önce yazdım 2 mesaj.
Türkiye cihazı ise en son Türkiye stock rom yazılımı üstünde şu an.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan yazılım en son sürüm.
Şimdi cihazdan root kaldırın süper su uygulamasının içine girin ve root kaldırıma işlemini yapın. Sonra cihazın recovery moda girin cihaza format atın. Sonra cihaz açılsın cihazı kurun ayarlardan usb hata ayıklama ve oem kilidini açın. Cihazı kapatın download moda alın ve indirdiğiniz yazılımı tekrar yükleyin ve açılmasını bekleyin. Sonra sonuç yazın.
Onu ben size örnek olarak gösterdim. Şu an zaten cihazınızın üzerinde linkte verdiğim en son Türkiye stock rom bulunmaktadır. Benim tahminin sizin cihazınızın arızası donanımsal. Düşürülmüş veya başka birşey olmuş olma ihtimali çok yüksek. Yazılımsal olarak yapılacak herşeyi yaptık. Süper su yoksa o zaman format atıp yazılımı tekrar deneme yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi sorun donanımsal gibi duruyor.Hocam şu an menüde super su yok ama?
Bir de bu sammobile'den başka bir yerden bulamaz mıyız burası wait and download diyor ancak download butonu aktif olmuyor bende.
Onu ben size örnek olarak gösterdim. Şu an zaten cihazınızın üzerinde linkte verdiğim en son Türkiye stock rom bulunmaktadır. Benim tahminin sizin cihazınızın arızası donanımsal. Düşürülmüş veya başka birşey olmuş olma ihtimali çok yüksek. Yazılımsal olarak yapılacak herşeyi yaptık. Süper su yoksa o zaman format atıp yazılımı tekrar deneme yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi sorun donanımsal gibi duruyor.
Rica ederim. Muhtemelen cihazın içi açılmıştır ve ana kart dediklerine göre yapılmayacak bir durumda.Hocam o halde şimdilik ellemeyelim, böyle hiç olmayan cihaz arama hariç diğer bütün görevleri yerine getiriyor. Tamamen gözden çıkardığımızda bir daha deneriz olmazsa yeni bir anakart ayarlayıp cihazı toparlarız. Ama yeğenim cihazını çok temiz kullanmış yani 2 yıllık cihazda ufak bir çizik dahi yok ve öyle ciddi bir düşme durumu da olmadığını söylüyor. Yani durup dururken böyle bir donanımsal arızanın tamda garanti bittik sonra herhangi bir neden yokken meydana gelmesi gerçekten hayret verici; 3 bin liralık cihaz çöp oldu resmen.
Tüm yardımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum hocam. Hakkınızı helal edin; çok vaktinizi aldım.
Rica ederim. Muhtemelen cihazın içi açılmıştır ve ana kart dediklerine göre yapılmayacak bir durumda.
Şu an cihazınız düzelmiş herşey normal sadece cihaza imei repair ve patch işlemi yapılması lazım. Onun için size verdiğim root dosyasını yükleyin ve cihazınız root edilmiş olsun. Gerisini özelden mesaj atacağım.@silivriserdar
Hocam az önce cihazı aç kapa yaptım ve durum inanılmaz; IMEI ve Baseband Version bilgileri geldi. Ancak IMEI ve S/N numarası cihazın arkasındakilerden farklı bu nasıl oluyor veya düzeltebilir miyiz?
![]()
![]()
![]()
Pardon sende sonki yalım
Combination bulmadim@jumyaz
Hocam N920CXXS4CRD1 uyumlu combination dosyası varsa elinizde benimle paylaşabilir misiniz?
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
şu sitedekini indirdim ancak ODIN ile flaşlarken SW REV CHECK FAIL hatası veriyor.