- 5 Mar 2019
- 29
- 0
- 1
- 37
burada da reset işleminden bahsetmiş. Dediğim gibi tüm sorumluluk sana ait.
1 numaralı bacağa mı kısa devre yapayım. + Mı vereyım - miGösterdiğim yerde olması gereken 8 bacaklı bir chip var o bios chip ve gösterdiğim nokta 1 numaralı bacak yeri
burada noktalı bacak 1 numara hemen yanında ki 2 numara onu bir cımbız ile aynı sırada ki 4 numaralı bacağa vurup o şekilde açmayı denemen gerekOlmadı. Sanırım bu yöntem eski tip cmos çipler için
Yok malesef olmadı. Yapacak birşey yok. Yordum sizideburada noktalı bacak 1 numara hemen yanında ki 2 numara onu bir cımbız ile aynı sırada ki 4 numaralı bacağa vurup o şekilde açmayı denemen gerek
Ne demek forumlar bunun için var. Sağlık olsun artık ustalar ile görüşeceksinYok malesef olmadı. Yapacak birşey yok. Yordum sizide
Muhtemelen tableti aldığım fiyat kadar tamir ücreti çıkacak o yüzden kalır bu şekildeNe demek forumlar bunun için var. Sağlık olsun artık ustalar ile görüşeceksin
özel mesajı bulamadım, seninki kapalı da olabilir.Muhtemelen tableti aldığım fiyat kadar tamir ücreti çıkacak o yüzden kalır bu şekilde. Teşekkür ederim tekrar
Açık görünüyor mesaj alma. Ne yapmam lazımözel mesajı bulamadım, seninki kapalı da olabilir.
Bu arada paradox arkadaş için konuya ileti geldi diye mail geliyor fakat burada yorumu görünmüyor. Aynı şekilde sizinde 1 2 ileti mail olarak geldi fakat burada konuda göremiyorum.
Mxic mx25u6435fzn1 çip modeli 8 bacak. Muhtemelen ram frekansi yada benzeri birşeyi değiştirdim. Bir daha açılmadı.Bir ileti yazmıştım ama sonra sildim.
Cihazınızın bios çipi hakkında bilgi verebilir misiniz?
Nasipse müsait bir zamanda ben konuyu bir araştırayım.
Mxic mx25u6435fzn1 çip modeli 8 bacak. Muhtemelen ram frekansi yada benzeri birşeyi değiştirdim. Bir daha açılmadı.
Buradaki yöntem benim aklıma geldi denedim olmadı. Şimdi tekrar denedim 1 - 2 saat yine sonuç yok. Belkide anakart bozuldu komple. Şarja takınca ışık yanıyor. Şarjda ustteki düğmelere uzun, birlikte vs. Basınca ışık sönüp yeniden yanıyor. Yada şarjda değilse kırmızı ışık bir kaç saniye yanıp sönüyor. Cihazdaki tek tepkiler bunlar.VPN kullanarakBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bağlantıya bir bakınız.
Bir kaç denemeden sonra muhtemelen Bios'u sıfırlamış olursunuz.
Olmazsa, Google Çeviri yardımı ile diğer yorumlara da bir bakınız.
Buradaki yöntem benim aklıma geldi denedim olmadı. Şimdi tekrar denedim 1 - 2 saat yine sonuç yok. Belkide anakart bozuldu komple. Şarja takınca ışık yanıyor. Şarjda ustteki düğmelere uzun, birlikte vs. Basınca ışık sönüp yeniden yanıyor. Yada şarjda değilse kırmızı ışık bir kaç saniye yanıp sönüyor. Cihazdaki tek tepkiler bunlar.
Çok yanlış biliyorsun üstadım. Overclock menüsünde yanlış bir voltaj seç bakalım. Neler oluyor nelerBios üzerinde bir ayar değiştirdiniz diye ana kart bozulmaz.
Ana kartı bozacak bir ayarın Bios üzerinde ne işi var?
Cihazınıza USB klavye bağladığınız zaman, klavyenin ışıkları bir süre sonra sönüyor mu yoksa yanma devam mı ediyor?
Ben size her şekilde göndereyim tableti olursa olur olmazsa yedek parça olarak kullanırsınız kendi cihazlarınızda. Burada bios yukleriz diyenler tablet deyince olmaz diyorlar izah dahi edemiyorum aynı sistem olduğunu.Çok yanlış biliyorsun üstadım. Overclock menüsünde yanlış bir voltaj seç bakalım. Neler oluyor nelerhatta gpu konusunda yanlış seçenek ile görüntü alamamak çok normal bir durum, bu tablette o kadar ileri seçenekler kapalı. Dolayısı ile ya sıfır bios yazacak yada bir şekilde bios u default ayarlara sıfırlayacak. Dostum çok çaresizsen kargo sana ait olmak şartıyla kendi biosmu söküp kopyalayıp onarmayi deneyebiliriz. Ama söz vermiyorum olursa sağlam yollarım sana olmazsa bakarız.
Biosa kısa devre yaptırmaya çalıştığım için belki bozulmuştur diye düşündüm. Klavye yok bakamıyorum malesefBios üzerinde bir ayar değiştirdiniz diye ana kart bozulmaz.
Ana kartı bozacak bir ayarın Bios üzerinde ne işi var?
Cihazınıza USB klavye bağladığınız zaman, klavyenin ışıkları bir süre sonra sönüyor mu yoksa yanma devam mı ediyor?
Biosa kısa devre yaptırmaya çalıştığım için belki bozulmuştur diye düşündüm. Klavye yok bakamıyorum malesef
Kendi orjinal klavyesi var usb bir klavye yok. Orjinal klavyesinde ışık yanmıyor tepki yok lambalarda olsa bios menusune tahminen girmeye calismam sonuc verirdi diye dusunuyorum zaten.Klavye yoksa Bios'a nasıl giremeye çalışıyorsunuz?