teşekkürler hocam sağolunİndirme bağlantısını kontrol ettim.
Bir sorun görünmüyor.
teşekkürler hocam sağolunİndirme bağlantısını kontrol ettim.
Bir sorun görünmüyor.
Herkese selamlar ben sorunu şöyle çözdümBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.programı ile
Tesekkürler Paradox Yanlız söyle bir sorun var program ile içine girip root veya ebayı kaldırma yapsakta ayarlar menüsü hıç bır sekılde gelmıyor.Sadece wifi bölümü var yani ve apk yuklemelerı kaul etmıyor anlıcağınız mu makineyi bir şekilde download moda gecirip yeniden rom atmaktan baska care yok ama hıc bır sekılde download moda gırmıyor onu çözersem sorun kalmıyacak.Tüm tuş kombinasyonu vs program ne varsa moda olmaya calısştım ama nafile ve elimde 3 adet var hepsi aynı şeyi yapıyor.
Tesekkürler Paradox Yanlız söyle bir sorun var program ile içine girip root veya ebayı kaldırma yapsakta ayarlar menüsü hıç bır sekılde gelmıyor.Sadece wifi bölümü var yani ve apk yuklemelerı kaul etmıyor anlıcağınız mu makineyi bir şekilde download moda gecirip yeniden rom atmaktan baska care yok ama hıc bır sekılde download moda gırmıyor onu çözersem sorun kalmıyacak.Tüm tuş kombinasyonu vs program ne varsa moda olmaya calısştım ama nafile ve elimde 3 adet var hepsi aynı şeyi yapıyor.
başkan bende nand flash 13,84mb dahili bellek 504mb kullanılabilir 370mb görünüyor şu linki atmışsın ama pek anlayamadım bi yardımcı olursan sevinirim.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.![]()
Eyer senın içinde sakınca yoksa bir tane gönderirim sana adresine kargolarım çözersen en azından hem bana hem tüm forum adına bi çözüm üretip paylaşmış oluruz bilgiyi.Elimde bu cihazdan bir tane olsa ben sizi burada olduğu gibi bütün bu dertlerinizden kurtarırdım ama ne yazık ki yok.
Eyer senın içinde sakınca yoksa bir tane gönderirim sana adresine kargolarım çözersen en azından hem bana hem tüm forum adına bi çözüm üretip paylaşmış oluruz bilgiyi.
Döndünmü şehir dışından acaba senden haber bekliyorum.Şu an şehir dışındayım.
Nasipse döndüğüm zaman size bir adres vereyim ama bu sıralar oldukça yoğunum.
Cihazınıza bakmam biraz uzun sürebilir.
Döndünmü şehir dışından acaba senden haber bekliyorum.
senden Allah razı olsun
basıyorum amam ekran geliyor hemen kapanıoryükleme moduna alamayanlar güç +ses açma+ses kısma tuşlarına aynı aynda basılı tutsunlar.
basıyorum amam ekran geliyor hemen kapanıor
ustam mtp usb aygıtı olarak gordu vestel yazısında kalıyor cıhaz bunu duzelmeye calısıyorumGüç tuşuna bastığınız süreyi kısaltmayı deneyin.
ustam mtp usb aygıtı olarak gordu vestel yazısında kalıyor cıhaz bunu duzelmeye calısıyorum
hiç bişeye ulasamıyorum sadece tablet acılıyor vestel yazısında kalıyor rock chıp ile rom atmayı program gormuyor tabletiRecovery ekranına ulaşıp format atmayı denediniz mi?
hiç bişeye ulasamıyorum sadece tablet acılıyor vestel yazısında kalıyor rock chıp ile rom atmayı program gormuyor tableti