Rated değil dmi bu çünkü rated omap kullanıyor doğru muyum hocam
Bu cihaz hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.
Bu nedenle size daha fazla yardımcı olamıyorum.
Üzgünüm.
Bu nedenle size daha fazla yardımcı olamıyorum.
Üzgünüm.
Rated değil dmi bu çünkü rated omap kullanıyor doğru muyum hocam
merhabalar sürücüyü kuraraken hata veriyor vin 7 64 bit pro 32 bit gibi fark eder mi acaba vin7 32 enterprise felan denemek gerekir mi hocam teşekkurler kolay gelsin.Sürücülerle ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz.
RockChip'in çoğu sürücüsü Microsoft Windows 10 işletim sisteminde sorun çıkartabiliyor.
Bu nedenle yazılım yükleme işlemini Microsoft Windows 7 işletim sisteminde deneyiniz.
Microsoft Windows 8 ve üzeri işletim sistemlerinde RockChip sürücüleri her zaman sorun çıkartmıştır.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bırakmanız işe yarayabilir.
Lakin önerim kesinlikle Microsoft Windows 7 kullanmanızdır.
merhabalar sürücüyü kuraraken hata veriyor vin 7 64 bit pro 32 bit gibi fark eder mi acaba vin7 32 enterprise felan denemek gerekir mi hocam teşekkurler kolay gelsin.
vestel vp 10 rated bu cihazı fastboot moda alamıyorum elimde 8 adet var hocam rom yüklemek istiyorum chipset RK30 gözüküyo win 7 pro da 32 bit bu hatayı geçemiyorum ve cihazı komple kapattığımda RK30 yazılımı kayboluyor gözükmüyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum hocam kolay gelsin iyi çalışmalar.Evet sürücüler fark eder.
32 Bit işletim sistemine 32 Bit sürücü, 64 Bit işletim sistemine ise 64 Bit sürücü yüklemeniz gerekir.
Yazılım yükleme işlemi cihazınız kapalı iken yapılmalıdır.
cevabınızı dört gözle beklıyorum hocam teşekkurler
müsayit oldugunuzda team wieverden baglantı vereyim hocam daha net anlaşabiliriz saygılarDoğrusunu söylemek gerekirse neden sorun yaşadığınızı anlayamadım.
Nasipse müsait bir zamanda bilgisayarınıza bağlanıp bakmak isterim.
müsayit oldugunuzda team wieverden baglantı vereyim hocam daha net anlaşabiliriz saygılar![]()
hocam bu aksam team wieverden bağlantı verebılırım saat 22:00 gibiDoğrusunu söylemek gerekirse neden sorun yaşadığınızı anlayamadım.
Nasipse müsait bir zamanda bilgisayarınıza bağlanıp bakmak isterim.
hocam bu aksam team wieverden bağlantı verebılırım saat 22:00 gibi
tamam hocam whatsap dan yazarsınız hala uğraşıyorum 8 adet tabletle ama bi yolu bulup ilerleyemedim iyi çalışmalar.Nasipse yarın gece, gece yarısı gibi görüşelim.
tamam hocam whatsap dan yazarsınız hala uğraşıyorum 8 adet tabletle ama bi yolu bulup ilerleyemedim iyi çalışmalar.
Evet hocam
Tamam hocam bi daha yazmam id şifre verecegimTeamViewer ID ve Şifre verebilir misiniz?
Bu arada, forumumuzda özel iletişim bilgilerinin paylaşılması yasaktır.
638 359 436 idTeamViewer ID ve Şifre verebilir misiniz?
Bu arada, forumumuzda özel iletişim bilgilerinin paylaşılması yasaktır.
Hocam merhabalar bugun islemleri devam ettireyim dedim cihazim çoktü durduk yere bi ara musayit oldugunuzda yine yardimci olur musunuz tesekkurler.638 359 436 id