- 23 Eyl 2020
- 49
- 18
- 8
- 35
@xelle Konuyu açıp anlatım geliyor diyip kayıplara karıştılar. Şuan herkes cebini doldurma peşinde. Cepler dolsun paylaşım yapılır..
İnternete bir kişi yaparım dedi 200TL istedi benden sizin yaptırdığınız kişi ne kadar talep ediyor.Daha uygunsa nasıl iletişime geçebiliriz?bi arkadaş buldum abartılı bi ücret talep etmedi uzaktan bağlandı halletti format bile atmadı bilgilerim silinmedi ama 2 saat sürmüştür başka bi cihazın ip yazdık bende vardı zaten cihaz ücreti hatta işe başlamadan değil iş bitti baktım kontrol ettim daha sonra yolladım
kisiye ulasma konusunda yardimci olur musunuz?bi arkadaş buldum abartılı bi ücret talep etmedi uzaktan bağlandı halletti format bile atmadı bilgilerim silinmedi ama 2 saat sürmüştür başka bi cihazın ip yazdık bende vardı zaten cihaz ücreti hatta işe başlamadan değil iş bitti baktım kontrol ettim daha sonra yolladım
rica etsek o romu paylaşabilirmisiniz ??keşke size yardımcı olabilseydim ama bendeki eng rom sadece poco f2 ve redmi k30 proya uyumlu![]()
hindistan romunu indir "QJBİNXM" orjinal cift sim yaparEu rom olmadan diğer romlarda çift olmuyor mu acaba
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki repair işleminide yaparmı o rom ?hindistan romunu indir "QJBİNXM" orjinal cift sim yapar
yaw hehe arkadaşım iyi reklam yapıyorsun kaç para aldın rekalm içinArkadaşlar tr tools satın alın 50$ ama yapmadığı iş yok. Focophone f2 de eklendi mi10 larda yapılıyor. 3 tane yaptım
Mi 10 var tek sim 256 GB olan model kaç paraya nasıl yapıyorsunuz?Mi 10/Pro/Ultra, Poco F2 Pro, K30 Pro için IMEI Repair yaptırmak isteyen arkadaşlar ulaşabilir.
kardesım yardımcı olurum sanaMi 10 var tek sim 256 GB olan model kaç paraya nasıl yapıyorsunuz?
nasıl olacaksınız şuan için yok desteği var diyenlerde sonradan şebeke sorunu yaşıyormuşkardesım yardımcı olurum sana
Ustacim hic sebeke sorunu yasamadim yaptigim cihazlarda ozaman biraz daha bekleyinnasıl olacaksınız şuan için yok desteği var diyenlerde sonradan şebeke sorunu yaşıyormuş
nasıl iletişime geçebilirizUstacim hic sebeke sorunu yasamadim yaptigim cihazlarda ozaman biraz daha bekleyin
Kardeşim 1 aya süresi doluyor kapanacak telefon yardımcı olursan sevinirim mi 10 8 ram 256 GB tek simlibı kac gune paylasımı yapılacaktır mi 10 umi cozuldu sorunsuz bır sekılde hazırlıklara basladık