haber verseydın ya bana bende vardı dosyaları ne parası kardesım bulunurdu dosyalarvalla ben dosyaya para vermek gibi bir gaflette bulundum bir daha asla.
eyw ihtiyaç yok ama bir ara ateşlersen sevinirim o naneyi poco f2 pro eng alırken yedim ama cidden kafaya takmıştım artık ya bulacam yada ölecem o dereceydi neyseki yöntemi buldukhaber verseydın ya bana bende vardı dosyaları ne parası kardesım bulunurdu dosyalar
ustam team atarmısın banamerhaba hocam redmi note 8 pro hard brick yaptık twrp son sürümden begv.10 yukledik tel açılmıyor. sp flash ile flash denedik status bdrom cd fail 0x060005 hatası verdi bil cihazı sadece port 3 saniye gryor yardımcı olabilirmisin
Dostum bana da dosyaları atar mısın acaba? Evde poco telefonum yatıyorhaber verseydın ya bana bende vardı dosyaları ne parası kardesım bulunurdu dosyalar
f2 pro mu ?Dostum bana da dosyaları atar mısın acaba? Evde poco telefonum yatıyor
forumda konusu ve dosyaları mevcut zaten hocammi 10t pro ve mi10t için dostum.
teşekkür ederim dostum. çok sağolforumda konusu ve dosyaları mevcut zaten hocam
yapamazsanız teamviewer verin uzaktan bağlantı ile yardımcı olurumteşekkür ederim dostum. çok sağol
yapamazsam size tekrar dönerim dotum. tekrar çok teşekkürleryapamazsanız teamviewer verin uzaktan bağlantı ile yardımcı olurum
Ben eu rom üzerinden yaptıydım sinyalde bozukluk oldu gidip gidip geliyodu üstüne fastboottan hind romu attım düzeldi1 e 1 foco f2 pro ile ayni mi10 imei islemi
komutları ıkı sefer atın ıkı tane dıag gorecek ustamMerhaba, benim cihazın diag porta geçirdiğimde driverlar yuklu olmasına rağmen qpst tarafından böyle tanıması normalmidir?
Cihaz Mi 10T Pro
yapamazsanız yardımcı olabilirimMerhaba, benim cihazın diag porta geçirdiğimde driverlar yuklu olmasına rağmen qpst tarafından böyle tanıması normalmidir?
Cihaz Mi 10T Pro
hata yapıyorsunuz çünküMevzu Bilgisayardanmış, Laptopdan cihaz geldi. Fakat yedek almıyor. Kilit açık root'lu anlamış değilim.