Bağlanayım mı halloldu mu problemEvet recovery modunda görmüyor hocam
1 675 949 049
tqw115
Hocam efs yedeğini dediğiniz gibi kodlarla almayıp twrp üzerinden backup tan alsak sıkıntı olur muÜstat öncelikle emeğin için teşekkür ederim. Bu konu hiçbir yerde yok. Takıldığım bir sorun var, belkide cihazın sürümü ile alakalıdır "12.0.13.0(QJDEUXM)" Sürüm yüklü ve 23. madde de geçen qcn backup alma kısmında aşağıdaki hatayı alıyorum. Sizce sorun nedendir?
geri yükleyemezsiniz yedeği twrp den alırsanızHocam efs yedeğini dediğiniz gibi kodlarla almayıp twrp üzerinden backup tan alsak sıkıntı olur mu
Rica ederim.Hocam allah razı olsun 3 5 saat uğraştık sonunda yaptık çok teşekkür ederim yardımınız için
Hocam bana yardımcı olur musunuzRica ederim.
Şimdi yaptığımız çalışmadaki gördüğüm ve yapacak arkadaşlara rehber olması amacıyla tespitler;
1- QPST uygulamasında com'lar gelip gidiyorsa, QPST uygulamasını ve sürücüleri silip yeniden kurulum yapalım.
2- Sürücüleri aygıt yöneticisinden yüklerken mutlaka 1.mesajdaki doğru sürücüyü kurduğumuzdan emin olalım.
3- QPST uygulamasında ve sonrasında kullanılacak olan QFİL uygulamasında SDX55M isimli telefon bölümü olan COM PORT'u seçelim.
4- SDX55M'nin bulunduğu telefon harici diğer porta da İMEİ yazılabiliyor, İMEİ cihazda görünüyor; ancak şebeke gelmiyor. Buna dikkat edelim.
5- Bir de etkisi var mı tam kestiremedim; ama öyle bir his oluştuCihazın sürümü Android 10 olmalı.
@Babürx comportlar gelmiyor ise sürücü yüklemede bir hata oluyor olabilir. Lütfen QPST ve sürücüleri silip tekrar geri kur.
Teamviewer id şifre verin ben bakayım hocamHocam bana yardımcı olur musunuz
Musaitmisiniz hocam paylaştımTeamviewer id şifre verin ben bakayım hocam
Birazdan bağlanayım hocamMusaitmisiniz hocam paylaştım
teamviewer id şifre verin yardımcı olalımmerhabalar,efs yedegini,qcn yedeğini aldım,değiştirdiğim qcn dosyasını yukleyemiyorum, herseyi yaptım en son asamada 35 te kaldım, portlar gorunmuyor qfill den yükleyemiyorum,sdx55m cıklmıyor yardımcı olabilirmisiniz,telefonda wifi gitti simler gitti,acılınca dııııt ses geliyor