- 14 Şub 2021
- 401
- 88
- 28
- 28
teamviewer id şifre verin bakalım hocamsize zahmet lütfen
teamviewer id şifre verin bakalım hocamsize zahmet lütfen
809 950 145teamviewer id şifre verin bakalım hocam
Gitmez hocam imeiarkadaslar selam qpts ile ve qfıl ıle root ıle yapılan ımeıler sıfırlayınca normalde gıder. mi10t pro da başarılı şekilde imei atma işlemini yaptıktan sonra mi flash ile temiz kurulum yapıp imei gidiyormu diye test eden oldumu ?
test ettiniz mi yoksa tahminen mi diyosunuz cunku gitmeyen imeiler box ile yazılıyor ve eng romla cok stabıl oluyor. yani ben gömmeli imei hep öyle attım. eğer mi 10t pro da bu şekilde gitmiyorsa çok iyi.Gitmez hocam imei
Nasıl iletişime geçebilirim sizinleYarın akşam 19:00 sularında burada olurum. O zaman yapalım.
Tabii ki teamviewer id şifre verin yeterlihocalarım kolay gelsin mi10 t kullanıcısıym diag açtıktan sonraki qpst adımında qcn yedeği alırken hata alıyorum yardım edebilecek arkadaşlar var mıdır
hocam beklemedeyimTabii ki teamviewer id şifre verin yeterli
teamviewer id ve şifre verin bir bakayım nedir durumuntouchablee hocam herşeyi yaptım, imei de değişti ancak şebeke gelmedi, yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca en kötü senaryoda ilk adımda aldığımız sdf7,sdf8, sdf9 ve sdf10 yedeklerini nasıl geri yükleyebiliriz, detaylı açıklayabilir misiniz
teamviewer id ve şifre verin bir bakayım nedir durum
Tabii ki teamviewer id şifre verin yeterli
Tabii ki hocam teamviewer id şifre verin yardımcı olayımhocam merhaba, bootloaeder kilidini açtım ama imei işini yapamadım yardımcı olabilir misiniz?
Tek sim repair oluyor maalesefMerhaba, Mi 10T Pro için iki imei birden repair oluyor mu?
Kilidi açık cihaz için bunu team viewer üzerinden ücreti karşılığı nasıl yaptırabilirim. Mesaj atabilirseniz sevinirim.
Dışardayım şu an eve geçince yardımcı olayımabim s.a. qpst de sorun yaşıyorum port vermesine rağmen qpst de port vermiyor size zahmet yardımcı olursanız