Merhaba bu işlemler sonucunda Mi Flash ile global rom yükleyip sorunsuz kullanabiliyoruz dimi? Birde Global Rom yüklü iken Fabrika Ayarlarına Dön seçeneğini seçince imei silinir mi?
Anlatımdaki işlemlerle, ister TWRP ister telefon ayarlar bölümündeki fabrika ayarlarından sıfırla bir şey olmuyor. Telefonu defalarca sıfırladım. Bir sorun yok.Merhaba bu işlemler sonucunda Mi Flash ile global rom yükleyip sorunsuz kullanabiliyoruz dimi? Birde Global Rom yüklü iken Fabrika Ayarlarına Dön seçeneğini seçince imei silinir mi?
Dilerseniz uzaktan destekle yardımcı olabilirim hocamben bu yazanların dışında bir işlem yaptım efs sıfırlama işlemini kodlarla değilde dft pro üzerinden yaptım. qcn yi jj ile düzenleyip yazdırdım imei var fakat şebeke vermiyor . efs yedekleri ve qcn yedeği var . Orjinal qcn yedeğini yükleyince yine şebeke yok. sdf7-8-9-10 yedeklerini nasıl yüklerim yükleyince şebeke gelirmi.
yardımcı olur musunuz?Dilerseniz uzaktan destekle yardımcı olabilirim hocam
İşlemleri sırayla yapmama rağmen TWRP den magisk kur diyorum twrp ekranında başarılı uyarısından sonra telefonu başlatıyorum ilk gelen izne onay veriyorum ancak beklememe rağmen magisk kurulmamış oluyor. ADB den su komutunu doğal olarak görmüyor. Daha sonrasında TWRP girdiğimde hiçbir dosya görünmüyor ekran kilidi yok. burada kaldım yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
jjaQcnBuilder programı tarihi değiştirmeme rağmen "Hata, jja.qcn dosyasi bulunamadi." bu sorunun çözümü için yardımcı olabilecek biri var mı?
Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Teamviewer bilgisi verin de bir bakayım.yapabilen varmı olmuyor ben yapamadım cmd açtıktan sonrası yok başlamadan bittidizini aç diyor cmd den komutlamı açacağız dizini yoksa klasörden mi
@toricelli