- 11 Kas 2020
- 130
- 38
- 28
- 28
teamwiever adresi bırakırsanız yardımcı olabilirimMerhaba, 10T Pro 8GB/256 Gb cihaz aldım yeni. Eski bir telefonumun imei'sini atmak istiyorum. Bu mumkunmudur? Mümkün ise bununla alakalı bir makale önerebilirmisiniz?
teamwiever adresi bırakırsanız yardımcı olabilirimMerhaba, 10T Pro 8GB/256 Gb cihaz aldım yeni. Eski bir telefonumun imei'sini atmak istiyorum. Bu mumkunmudur? Mümkün ise bununla alakalı bir makale önerebilirmisiniz?
Cihaz şuanda kilitli durumda kilidin açılmasına 1 hafta var. Yeni başvuru yaptım. Bunu yapmak için zannedersem kilit açık olmalı değil mi?teamwiever adresi bırakırsanız yardımcı olabilirim
evet hocam bl kilidi açık olmalı haksi halde işlem yapamazsınızCihaz şuanda kilitli durumda kilidin açılmasına 1 hafta var. Yeni başvuru yaptım. Bunu yapmak için zannedersem kilit açık olmalı değil mi?
Teşekkürler hocam, kilit açılana kadar uygun bir makale bulamaz isem, size buradan ulaşırım.evet hocam bl kilidi açık olmalı haksi halde işlem yapamazsınız
note 9s note 9 pro kısacası mi10 ve öncesi bir cihaza sahip olsaydınız anlattığınız işlemler kkesinlikle doğruydu ama mi10 ve sonrası için yöntemler çok daha farklıGenel olarak bu işin nasıl yapıldığını inceledim. QCM dosya yedeği alınıp, imei editlenip tekrar yuklenıyor. Bunun ıcın BL kilidi açık olmalı ve cihaz root'lu olmalı. Eksik bir kısım var mı hocam?
tamamdır hocam isterseniz teamwiever bırakın burdan iletişim bilgisi veremiyorum yasakHocam kilit açılınca sizi bulacağım.
Özelden yazabilirsiniz yardımcı olabilirimMerhaba, 10T Pro 8GB/256 Gb cihaz aldım yeni. Eski bir telefonumun imei'sini atmak istiyorum. Bu mumkunmudur? Mümkün ise bununla alakalı bir makale önerebilirmisiniz?
tabii ki teamwiever verin yardımcı olayımMerhaba Mi 10 T aldım eski telefonumun ımeı sini atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
728 880 435tabii ki teamwiever verin yardımcı olayım