- 2 Ocak 2021
- 13
- 0
- 1
- 37
abem xiaomi mi note 10 orjinal rom yükledim twerepe ve root attım imei icin başka bişey varmıydı abem hazır şuan hepsi sana zahmet müsait olunca bakarmısın bibırazdan baglanıyorum ustacım
merhaba anlıyorsanız banada yardımcı olurmusunuz rica etsem proo gsm abe bakıyordu şuan burda degil sanırımmerhabalar yardımcı olmamı ister misiniz ?
tabii ki yardımcı olurum efendim teamviewer verinmerhaba anlıyorsanız banada yardımcı olurmusunuz rica etsem proo gsm abe bakıyordu şuan burda degil sanırım
Efs silme kodu ne giriyorsunuz yazarmisinizMerhaba Cİhaz Mi10t Pro TWRP yüklü Root yüklü efs temizlendi ancak plaka yazılmıyor. Cihaz diag açıyor qcn gösteriyorum diag gösteriyorum ama cihaz okuma hatası yada bağlantı kesildi hatası veriyor. yardımcı olacak varmıdır?
Emeğine sağlık kardeşim, %100 başarı, mi10tpro imei repair başarılı...teamviewer id şifre verin yardımcı olalım efendim
Pazartesi imei repair yapacam mi10 t proya kafama takilan silme kodu focof2 pro ile aynimi birebir yoksa modemle bi dosya siliyorduk onu silmeyecekmiyiz telin icine atip sildigimiztabii ki yardımcı olurum efendim teamviewer verin
atılabilir ama tuşlu telefon ise atılmasını tavsiye etmem pek kalıcı olmuyorMerhabalar, yurt dışından mi10t pro hediye geldi, acaba eski telefonumun imei ni atabilir miyiz?
teşekkür ederim efendim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaEmeğine sağlık kardeşim, %100 başarı, mi10tpro imei repair başarılı...
atılabilir ama tuşlu telefon ise atılmasını tavsiye etmem pek kalıcı olmuyor
o zaman sorun olmaz 4.5G li ise pek düşüceğini sanmamhayır akıllı telefon çok eski değil
teamviewer id şifre verirseniz eğer yardımcı olabilirim efendimMerhaba arkadaşlar bende internette mi 10 için imei repair işlemi araştırırken bu siteyi buldum uye oldum kendimi tanıtmadan mesaj yazıyorum umarım ayıp olmaz ..mi 10 imei işlemi konusunda yardımcı olabilecek birisi çıkar diye yazıyorum.
Teşekkürler şimdi den
o zaman sorun olmaz 4.5G li ise pek düşüceğini sanmam
bu arada aramıza hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar bende internette mi 10 için imei repair işlemi araştırırken bu siteyi buldum uye oldum kendimi tanıtmadan mesaj yazıyorum umarım ayıp olmaz ..mi 10 imei işlemi konusunda yardımcı olabilecek birisi çıkar diye yazıyorum.
Teşekkürler şimdi den
teamviewer id şifre verin yardımcı olalım efendimne yapmam gerekiyor hocam, bu konularda hiç bilgim yok
Ücretlimi yardim ediyorsunteamviewer id şifre verin yardımcı olalım efendim
bootloader kilidiniz açık mı ?ne yapmam gerekiyor hocam, bu konularda hiç bilgim yok
takıldığınız yerde ücretsiz yardımcı olabilirim efendimÜcretlimi yardim ediyorsun