- 29 Ocak 2020
- 3
- 0
- 1
- 25
Merhaba hocam direnç değişimi ile imei tamiri yapılmış cihazıma Endonezya romu yüklemek istiyorum imei silinir mi?
onların değerlerini bula bildinizmi bana o sıranın hepsi lazımDİRENCİ dgişimi yaparken bi yanindaki koptu yardımcı olurmusunz
Usta bende de aynı şekilde. Eng romda şebeke var ama stock rom kurdum şebeke yok. Hattı tanıyor fakat çarpı işareti çıkıyor. Çözebildinmi? Çözebildiysen nasıl çözdün? Anlatırsan sevinirim. Teşekkürler.eng romda geldi imei ama globalde yok sanırım en günceli olduğundan
Usta bende de aynı şekilde. Eng romda şebeke var ama stock rom kurdum şebeke yok. Hattı tanıyor fakat çarpı işareti çıkıyor. Çözebildinmi? Çözebildiysen nasıl çözdün? Anlatırsan sevinirim. Teşekkürler.
sakın takmayın cihaza zarar verirsinizselam aleykum değerli ustalar 50k direnç olmuyor 10k takın 128 256 gb faretmez lakin son gunlemelerde 220k taksanız sorun yaşamazsınız..
note 10 larıda yapıyrmusunuzBilgi ve kargo içinBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yazabilirsiniz bize.
MERHABALAR X3 PRO BL KAPALI ENG ROM ATTIM QCN EDİTLEDİM SONRA GLOBAL ROM YÜKLEDİM ŞEBEKE VERMİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SEBEBİ NEDİR
merhaba bootlder kapalı cihazda bu işlemleri yapsam olurmu