sim 2 yeri değişikmişİlk qcn yükleyince de şebeke geç geliyor ya karıştırmışım
Geçmiş olsun.
sim 2 yeri değişikmişİlk qcn yükleyince de şebeke geç geliyor ya karıştırmışım
soulfy eng qcn yapmasını öğrensene nv itemde nv550 yok başka değişiklik varmı bak belki boxsuz repairde sim2 yerine sim1 yapmayı çözeriz hex edit ile felan hem orjinal qcn kullanırsak wifi ve şebeke sıkıntısı olmazGeçmiş olsun.
soulfy eng qcn yapmasını öğrensene nv itemde nv550 yok başka değişiklik varmı bak belki boxsuz repairde sim2 yerine sim1 yapmayı çözeriz hex edit ile felan hem orjinal qcn kullanırsak wifi ve şebeke sıkıntısı olmaz
Ellerinize sağlık Gerçekten Allah razı olsun çok faydalı konular paylaşıyorsunuz bu işi ücretsiz olarak yapmanız ve son derece üyelere yardımcı olmanız beni size hayran bırakıyor Allah razı olsun hepinizden.
ne yaptıysam cıhaz diag portu açmıyor en suum yuazılımı yukluom ondada twrp calısmıyor :S
Arkadaşlar Redmi Note 7.Android 10 20.1.9 ile imei değişimi oluyor..... Geri düşük software gerek yok...
Dd if/dev konutlari girin TRWP Orangefox 10.03 kullanın terminalden.
Amma tek konuttu 3 4 5 deve tekrarlayın bazen 1 kerede silmiyor... Bittikten sonra reboot yapın
Android 10 *#06# yazarsanız imei yazıyor amma şebeke tamamen yok olmuş oluyor yani.... Twrp silmiş fsg modem1 modeme.
Adb devices shell su ve config. Usb sonra QFIL 2.1.9 en son sürümde enable 2 double SIM tıklayın ve restore edin.... Restart
Yeni imei gelmiş olacak
Hayırlı günler
Soulfly hocam bana teamwiverla yardımcı olabilirmisinizÖncelikle QCN Dosyası seçmeniz lazım.
Bende müsaitim yardımcı olabilirim istersenizSoulfly hocam bana teamwiverla yardımcı olabilirmisiniz
Soulfly hocam bana teamwiverla yardımcı olabilirmisiniz
Hocam Allah rızası için banada yardımcı olur musun imei kapandı kapanacakUmt box felan gerekmez pc olsun yeterli
Hocam Allah rızası için banada yardımcı olur musun imei kapandı kapanacak
Evet hocam bl kilit açık twrp yükledim root yaptım umt dongle yok ama elimdeCihazın bootloader kilidi açık mı?
öncelikle twrpden reset efs kodlarını girin ve imei sıfırlayınEvet hocam bl kilit açık twrp yükledim root yaptım umt dongle yok ama elimde
hocam dediklerini yaptım imei hex ile düzenledim şimdi ne yapmam gereköncelikle twrpden reset efs kodlarını girin ve imei sıfırlayın
hocamBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.dosyaları kurun imei converterle yazmak istediğiniz imei numarasını girin hex değerini bulun linkteki qcn dosyasını hex editörle açın 08 3a değerini aratın ve kendi imei numaranızın değerini oraya girin