- 2 Ocak 2021
- 89
- 15
- 8
- 36
hatalı qcn çekmişsiniz efendimusta usta qcn cıkmıyor editlemede baika qcn çıkıyor ama bu qcn çıkmıyor
hatalı qcn çekmişsiniz efendimusta usta qcn cıkmıyor editlemede baika qcn çıkıyor ama bu qcn çıkmıyor
dosyanın içindeki qcnhatalı qcn çekmişsiniz efendim
usta gözünü sevem şunu 2 dk hal edelim yoksa kafayı yemek üzereyimusta rar dosya indirdiysen icerisinde xqcn dosya var. editle onu yaz qfil ve ya qpst ile. uzerindeki imei azerbaycan icin gecerli. turkiyede kopya dolayi kapali.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
usta qcn atıım romu atım cihaz recovry mode geçiyotusta rar dosya indirdiysen icerisinde xqcn dosya var. editle onu yaz qfil ve ya qpst ile. uzerindeki imei azerbaycan icin gecerli. turkiyede kopya dolayi kapali.
usta qcn editledim ama cihaza romu attım cihaz recovry mode geçiyorhatalı qcn çekmişsiniz efendim
usta müsaitsen 2 dk bağanıp yapabilirmiyizmodem dosya yukledinmi?
elimde şu an bir iş var bitireyim bakalım hocamusta müsaitsen 2 dk bağanıp yapabilirmiyiz
usta ne yaptin hall ede bildinmi?usta usta qcn cıkmıyor editlemede baika qcn çıkıyor ama bu qcn çıkmıyor
selam aleyküm qardsm ben dosyayı yükledim umt ile ama cihaz açılıyor tam açılırken yeniden başlıyorusta ne yaptin hall ede bildinmi?
hocam bende de öyle oluyor yapabldnmiusta herkeze kolay gelsin simdi steo1 yükliyorum sonra fsg yükliyom cihaz kendini resetliyor
merhaba team verin yardımcı olayımhocam bende de öyle oluyor yapabldnmi
müsaitmsnz hocam team vereyimmerhaba team verin yardımcı olayım
hayırılı sabahlar hayırlı işler rica etsem yardımcı olablrmsn abimerhaba team verin yardımcı olayım
selam aleyküm qardsm ben dosyayı yükledim umt ile ama cihaz açılıyor tam açılırken yeniden başlıyor
selam aleyküm abi efs dosyası derken fsg klasörünün içindeki fsg.mbn dosyasımıChimera Tool ile EFS Dosyasını yükleyin sorun çözülür.
Geçen hafta bende bu sorunu yaşamıştım.
evet kardesım onlarselam aleyküm abi efs dosyası derken fsg klasörünün içindeki fsg.mbn dosyasımı
selam aleyküm abi efs dosyası derken fsg klasörünün içindeki fsg.mbn dosyasımı
hayırlı sabahlar abi dediğnz işlemi yaptım sonuç yine aynı 1.adım dosyayı umtyle flaşladm ve ardından cihazı yine test point yapark chimeradan custom efs yi yazdım sonuç yine aynı ama bişey dikkatimi çekti umt den advance flash kısmında modem ( NON-HLOS) dosyasını sildiğmde cihaz sorunsuz açılıyor ama imei repair yapamıyorm şimiden teşekkürlerA.S.
EFS DosyasınıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 3998