ustam aynı işlemleri yapıyorum ama internet şebekesi sadece 2G
4.5 g sorunu oluşuyor çözüm var mı ustam
Hocam bu konuda paylaştığınız QCN dosyasında 083a ile başlayan yada tam olarak hangi satır rakam acaba hex editör de imei yazıp deneyeceğim. Bu QCN yi denememişim. imei sim2 olarak nereye yazıcam yazarsanız memnun olurum.QPST ile qcn yükleyiniz sorunuz çözülür.
Hocam bu konuda paylaştığınız QCN dosyasında 083a ile başlayan yada tam olarak hangi satır rakam acaba hex editör de imei yazıp deneyeceğim. Bu QCN yi denememişim. imei sim2 olarak nereye yazıcam yazarsanız memnun olurum.
Tamam hocam bakıyorum.Cevabınız diğer konuya yazıldı.
Hocam aslında herşey yolunda ama işte bu geç bağlanma ve ulaşılamama durumu can sıkıcısorununuz box le çözülür
box ile yapılmayanlar hata verir
Hocam aslında herşey yolunda ama işte bu geç bağlanma ve ulaşılamama durumu can sıkıcıbirde box a verecek paramız yokki usta
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar başınızın ağrımaması için twrp den efs yedek alip snra efs sıfırlamadan kendi qcn sini backup edip restore edin snra efs sıfırlama yapın...yoksa 4.5 G sorunu oluşabilir...deneyim
ustam root izni ve daing işlemini yapamadım yardımcı olurmusun
ADVANCED TERMİNAL DEYİP KODLARI GİRDİĞİMDE HATA VERİYOR
s.a beyler telefonu usb hata ayıkla açtım
eng room yükledim bilgisayardan cmd komut verirken hata alıyorum doğru yazsamda aynı hata yanlış yazsamda aynı hata detaya baktıgımda java gözüküyor.komut veremiyorum bu konuda yardım edermisin
Merhabalar. Cihazım perşembe günü kapanacak. Bootloader kilidini açmaya çalıştım fakat 168 saat (7 gün) beklememi söyledi. Cihaz kapandıktan sonra imei atsam cihazı yine de kullanabilir miyim?