- 23 Şub 2019
- 58
- 7
- 8
- 52
ustam ya ufi yada umt yetkili hesap olmadan olmaz kıredi sistemi ve yetkili hesap ile olur başkada olmaz@Soulfly abi telefon çöktü yazılım atarken clean all and lock seçeneğini seçtim şimdi yazılımı yemiyor error veriyor yardımcı olursan çok sevinirim abi yanlış yere yazdım telefon modeli note 8 pro begonia
Umt var bende yapamaz mıyım umt ileustam ya ufi yada umt yetkili hesap olmadan olmaz kıredi sistemi ve yetkili hesap ile olur başkada olmaz
bende de var ama yetkili hesap lazım o da kimsede kolay kolay bulunmazUmt var bende yapamaz mıyım umt ile
teşekkür ederim haber bekliyorum müşterinin tel elimde kaldıbende de var ama yetkili hesap lazım o da kimsede kolay kolay bulunmaz
belli başlı kimselerde var onlarda 120 150 tl arası ücret istiyorlar yapmak için
bizim sitide bi arkadaş var bi sorayım uzaktan bağlantıyla yapabiliyorlar
bende 2 tane çökerttim emin önü piyasasında tanesi 80 tl ye yaptırdımteşekkür ederim haber bekliyorum müşterinin tel elimde kaldı
Hayırlısı olsun abibende 2 tane çökerttim emin önü piyasasında tanesi 80 tl ye yaptırdım
Hayırlısı olsun abi
teşekkür ederimHayırlısı olsun abi
soulfyl ustadan alıntıdır sağolsun
dene belki olur cihaz hangi moda giriyorPeki hangi program ile atayım mi flash pro ile mi ?![]()
dene belki olur cihaz hangi moda giriyor
olmaz ise başka bi yöntem varrecovery ve fastboot moduna giriyor abi
Hayır abi yazmıştımda gözükmüyor, şöyle ki abi.. ben mi flash pro'dan yazılım yüklerken yanlışıkla clean all and lock seçeneğini seçtim orada bozuldu tüm günümü ona verdim olmadı bi türlü videoda ki gibi yapınca da locked hatası veriyor telefon şuan unlock değilSorun çözüldü mü?
Hayır abi yazmıştımda gözükmüyor, şöyle ki abi.. ben mi flash pro'dan yazılım yüklerken yanlışıkla clean all and lock seçeneğini seçtim orada bozuldu tüm günümü ona verdim olmadı bi türlü videoda ki gibi yapınca da locked hatası veriyor telefon şuan unlock değil
açılmıyor hocam recovery modda kalıyor açılsa iade edecemAçık mı cihaz şu an yoksa açılmadı mı?
açılmıyor hocam recovery modda kalıyor açılsa iade edecem![]()