Atmazmıyım komple sıfırladım fastboot rom kurdum denedim 3 kez, Eu rom atıp denedim ilk mirom kurup denemiştim bu arada baya katkısı oldu bana bu cihazın yazılım öğretti ucundan azıcık ama başarısızlıkla sonuçlandı malesef.yada yazılım attınızmı hiç
Atmazmıyım komple sıfırladım fastboot rom kurdum denedim 3 kez, Eu rom atıp denedim ilk mirom kurup denemiştim bu arada baya katkısı oldu bana bu cihazın yazılım öğretti ucundan azıcık ama başarısızlıkla sonuçlandı malesef.
Herşeye baştan başladım miui 10 u miflashla kurdum clint all işaretledimrom kuruldu twrp rot ve sırayla kurdum ama birde baktımki twrpde açılmıyor bir türlü usb hata ayıklamaya baktığımda bootloader tiki kapalı görünüyor oysa flashlarken çok dikkat ettim ama okadar sıfırlamadan cihaz perişan oldu sanırım böyle devam etmeye karar verdim bootloader tikini açtım ama başvuruda bulunmadan hesap eklemeden tekrar twrp kurdum açıldı ve sildim efs dosyalarını kontrol ettim silinen imeiyi ve tekrar twrp den wipe data yaptım cihaz açılınca qpst den qcn yükledim şuan dört dörtlük aktif şimdiki sorum güncellersersem başa dönermiyim onuda denedim twrp de kalıyor global rom yüklenmiyor ne önerirsiniz arkadaşlar.En son miui 11 global fastboot romu flashlasam sıkıntı olurmu.işlemleri yeniden yapsanız
cihaza global rom yükleyin
enson
Herşeye baştan başladım miui 10 u miflashla kurdum clint all işaretledimrom kuruldu twrp rot ve sırayla kurdum ama birde baktımki twrpde açılmıyor bir türlü usb hata ayıklamaya baktığımda bootloader tiki kapalı görünüyor oysa flashlarken çok dikkat ettim ama okadar sıfırlamadan cihaz perişan oldu sanırım böyle devam etmeye karar verdim bootloader tikini açtım ama başvuruda bulunmadan hesap eklemeden tekrar twrp kurdum açıldı ve sildim efs dosyalarını kontrol ettim silinen imeiyi ve tekrar twrp den wipe data yaptım cihaz açılınca qpst den qcn yükledim şuan dört dörtlük aktif şimdiki sorum güncellersersem başa dönermiyim onuda denedim twrp de kalıyor global rom yüklenmiyor ne önerirsiniz arkadaşlar.
Attım ustam ve en başa döndük Miui 11 global romu flashladım gsm aktif internet sizlere ömür yine malesef.global romu miflash tool den atacan
Attım ustam ve en başa döndük Miui 11 global romu flashladım gsm aktif internet sizlere ömür yine malesef.
Evet Miui 10 da sıkıntısız çalışıyor güncelleyince pert oluyor, kullandığımız qcn ler miui 10 cihazlardanmı alınma acaba burdamı hata yapıyoruz. Box ile uzaktan bağlantı oluyormu arkadaşlar, cahilliğimden soruyorumbazı modellerde 11.. sıkıntı olabiliyor
mi 10.. yazılımı denermisiniz
yardımcı olabilir misiniz twrp yükleme konusundakusura bakmayın ama telefon yazılımı biraz ustalık gerektiren iş
biz bile elimizde box lar olmasına ramen günlerce uğraşabiliyoruz
önce işlemleri sırası ile düzgün yapmak gerek
Bootloader açıkmı usb hata ayıklama.yardımcı olabilir misiniz twrp yükleme konusunda
teamwiwer: ID: 1 560 900 815
şifre: 9e7a8v
evet acık ama olmuyor yardımcı olursanız sevirimBootloader açıkmı usb hata ayıklama.
Bağlanamıyorum sana cihaz kaopalı görünüyor indirdiğim adb yi kur güvenlik ayarlarından izin ver sonra inen twrp dosyasının bat uzantılı olanına tıkla kur cihaz fastboottayken.şifre: fhe186
Evet Miui 10 da sıkıntısız çalışıyor güncelleyince pert oluyor, kullandığımız qcn ler miui 10 cihazlardanmı alınma acaba burdamı hata yapıyoruz. Box ile uzaktan bağlantı oluyormu arkadaşlar, cahilliğimden soruyorum.