Bugun 1 hafta doldu ve bootloder acıldı , yazmak istedim başına gelen arkadaslar için coZum olabilirSahibi Türkmen bir kardeşim olduğu için Türkçe dilini çok önemsemedi China sürüm flashlayıp kendisine teslim ettim kullanıyor. Unlock başvurusu da yaptım ama. 300 küsür saat vermişti sanırım. Yarın bir gün bir işi düşerse en azından o kenarda dursun dedim.![]()
2 tane note 8 var elimde ENG Rom kuramıyorum bu yöntemle sürekli aşağıdaki gibi sürekli hata veriyor
Videodaki gibi yapacaksınız.
Yanlış işlem yapıyorsunuz.
Cihazın içinde mi hesabı kaldıysa ve cihazı bul açıksa bu işlem olmuyor. Bilginize.
Merhaba hocam çözüm bulabildinizmihocam merhabalar kolay gelsin..
yaptım fakat cihaz samsung chipli engrom attım cihaz açılmıyor. miui11 attım efs sildiği için bootloader manuel açamıyorum. bu cihaza nasıl eng atabilirim.
samsung çipli olup olmadığını nasıl anlarız ustra?hocam merhabalar kolay gelsin..
yaptım fakat cihaz samsung chipli engrom attım cihaz açılmıyor. miui11 attım efs sildiği için bootloader manuel açamıyorum. bu cihaza nasıl eng atabilirim.
cihaz hiç açılmıyor titreme yok boot loader kapalı.
umt kredi var bende ama server ofline diyor.
bunun belli bir online saati var galiba nasıl öğrenecez onu bilen var mı.
redmi note 8 cihaz hiç açılmıyor sadece edl modda usb 9008 görüyor.uzaktan bağlanıp yapabilecek usta varsa yardımcı olabilirmi.size zahmet
Bu hata genelde persist dosyasinin bozuk olmasjndan kaynaklaniyor. Deniyebilirsin.merhabalar
repair işlemini başarılı bir şekilde yaptım sonrasında global sürümünü edl modda yükledim sorunsuz şekilde yüklendi işlem başarılı lakin sensörlerin çalışmadığını gözlemledim ,böyle bir durum başına gelen oldumu acaba
hocam hepsini yaptım olduda eski romu yükliyemiyorm suan yardımcı olurmusunz
hocam bi türklü flasy yukleyemedım yardımcı olurmusunz ya eng flastan sonra orjinal romu yüklenmiyor mi tooldan flas deniyorm errorr veriyor chimera ile deniyorm olmuyr