mi flash pro ile sp flash tooldan eng yazılımı yüklemeyi dene bootloader açık ise
oluruz ustamHocam akşam vakti müsait oluyorum anca çalıştığım için akşam müsait olur musun acaba
oluruz ustam
kardesım gelıyom 10 dakıkaya dısardayımhocam merhaba tekrar. Pc başına geçtim
TW ID: 177 854 002
Şifre: k167fk
kardesım gelıyom 10 dakıkaya dısardayım
kardesım geldım acıkmı teamtamam hocam sorun değil sen kusura bakma işinden alıkoyduysam
teamwiwerı guncellermısınaçık hocam bağlanabilirsin seni bekliyorum dört gözle![]()
kardesım aklıma geldı ıslşemı yaparken usb portu kacdaydıID: 177 854 002
Şifre: n42yh7
port 3 abi ama ben hepsini tek tek denedimkardesım aklıma geldı ıslşemı yaparken usb portu kacdaydı
okey kardesım bana bı any desk versene bırseye bakıcamport 3 abi ama ben hepsini tek tek denedim
okey kardesım bana bı any desk versene bırseye bakıcam
Cihazda sadece ışık mi yaniyorduBugün böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım hallettim, factory eng rom dosyasını mi flash pro ile sp flash tool kısmından yükleyerek sorunu çözdüm factory eng modem dosyası da forumda var redmi note 8 pro imei repair kısmında. (telefonum uncloktu)
Hocam benim cihaz bu durumda yardımcı olabilir misinizarkadaşlar redmi note 8 pro cihazınız brick oldu ise hiç görüntü yok (fastboot ve recoverye girmiyor) sadece titreme hissi oluyor ve şarj ışığı yanıyor ise size yardımcı olabilirim tamamen kendim deneyerek yaptığım ve sıfırdan yazılımı kurarak kendi cihazımı kurtardım dışarıda bu işlem için 200 ile 300 arasında fiyat çekiyorlar bilginize isteyene yardımcı olurum cihazı böyle olanlara saygılar.
Hocam dediğim gibi sadece beyaz ışık yanıyor pc ye bağlayınca... sp tool dan dowloand diyorsum cihazı kapalı şekilde ki zaten kapalı ses kısma tuşuna basıp bağlıyorum ama tepki yok görmüyor pc ve yükleme başlamıyor.. Yoksa arka kapağımı açmam gerek. tam olarak nasıl yükleniyor. Bu arada bootloader açık mı bilmiyorum kapalıysa hiç görmez mi pc yoksa farklı hata mı verir yüklerken.@Kuonss, kardeşim cihazın bootloader açık ise xiaomi tool pro ile sp flash tool seçip note 8 pro nun eng romunu yüklüyorsun sp flash tooldan sonra repair yapılıcaksa yapıp geri orjinal yazılımı atıyorsun fastboot modda
ufi ile yenıden yuklenmesi lazım daha once imei repair ıslemı yapıldımıHocam dediğim gibi sadece beyaz ışık yanıyor pc ye bağlayınca... sp tool dan dowloand diyorsum cihazı kapalı şekilde ki zaten kapalı ses kısma tuşuna basıp bağlıyorum ama tepki yok görmüyor pc ve yükleme başlamıyor.. Yoksa arka kapağımı açmam gerek. tam olarak nasıl yükleniyor. Bu arada bootloader açık mı bilmiyorum kapalıysa hiç görmez mi pc yoksa farklı hata mı verir yüklerken.