- 28 Ara 2019
- 2
- 0
- 1
- 34
nasıl analamdım acık olacak simdi ben hattı bugun taktım beklemem gereklimi degilmi detaylı dersen sevinirmAçık olacak, yorumları okuyunuz?
nasıl analamdım acık olacak simdi ben hattı bugun taktım beklemem gereklimi degilmi detaylı dersen sevinirmAçık olacak, yorumları okuyunuz?
Videoyu izlemek size faydalı gelecektir, neyi nasıl olduğunu?
ustam klasör isminide değiştirdiğim halde aynı hatayı alıyorum. sorun ne olabilir
nasıl analamdım acık olacak simdi ben hattı bugun taktım beklemem gereklimi degilmi detaylı dersen sevinirm
Emeğinize sağlık denedim başarılı ve süper bir çalışma
eng yüklüyken bende boot sekmesinde kalıyor ve telefonu açıyormerhabalar Maui META programı sadece ENG frimwarede mi çalılşıyor ? normal romda deneme amaçlı Maui META programını cihaz kapalı sekilde denedim fakat boot da kalıyor daha ileriye gitmiyor
Sadece eng rom ile çalışıyor. Ben imei attım bir önceki konudan bakarak. Sadece dikkat edilmesi gereken miflaah ile rom atarken cleanall seçeneğini işaretleyin. Artı olarak eng romda flashboot a almak için üst ses tuşu + kapatma düğmesine basmanız gerekiyor. Ben sadece buralarda sorun çıkacağını düşünüyorum. Bunun dışında kalan yerler gayet kolay.merhabalar Maui META programı sadece ENG frimwarede mi çalılşıyor ? normal romda deneme amaçlı Maui META programını cihaz kapalı sekilde denedim fakat boot da kalıyor daha ileriye gitmiyor
TeamViewer paylaşabilir misiniz?
sorun bilgisayarımdan kaynaklıymış. teşekkürler. başka bilgisayarda oldu.
eng rom yükledim imei sildim ancak telefonu kapalı halde bilgisayara bağladığım anda telefon kendini açıyor ve imei yazma programı çalışmıyor doğal olarak. bu sorunu yaşayan var mı veya bi fikri olan ?
merhabalar Maui META programı sadece ENG frimwarede mi çalılşıyor ? normal romda deneme amaçlı Maui META programını cihaz kapalı sekilde denedim fakat boot da kalıyor daha ileriye gitmiyor
okuma işlemini gerçekleştirdim ama bu seferde "get kernel port %21" kısmında donup kalıyorBilgisayarınızın MTK USB driver sorun olabilir.