selam aleykym usta ben redmi note 8 pro ya eng rom atmaya çalışıyorum bootloader açık fakat antirollback check error hatası veriyor neden olabilir acaba
her şey tamam ama şebeke gelmiyor, bir şey mi atlıyorum acaba![]()
chimiera ve umt ile yapılıyor zanetmiştim,maalesef bu iki tool dışınada çıkıp işlem gerekiyormuş doğrumu?
Chimera ile yapılacak bir işlem değil!
Maui Meta oluyor.
Öncelikle Allah ne muradınız varsa versin, işlem için bu sıkıntılı günlerde hem telefoncularda sürünmemiş oldum hemde iş arayan ve maddi olarak biraz sıkıntı yaşayan bir genç olarak param cebimde kalmış oldu. Redmi Note 8 Pro hint modeli için işlemler başarılı 4.5g ve volte aktif sinyalde en ufak bir kesinti veya düşüklük yok maşallah gayet güzel. İşlemler düzgün uygulanıldığı taktirde mükafatını alıyorsunuz arkadaşlar burada tek dikkat etmeniz gereken nokta clean all and lock butonuna dikkat etmek ve clean all olarak seçili konuma getirmek olsun bi anlık dikkatsizlik kötü sonuçlanabiliyor.
link düzgün. problem nedirENG Firmware. indiremiyorum yardımcı olacak var mı
link düzgün. problem nedir
eyvallah sorun benim pc deymiş, başka pc de denedim sıkıntısız. yardımların ve paylaşımın için çok teşekkürler.IMEI Repair den sonra kartınızı sim ikiye takıyorsunuz.
Şebeke gelmesi için.