- 29 Eyl 2020
- 3
- 0
- 1
- 25
Sim 2 ye takılı hocamsim karti diger yuvaya takmalisin buyuk ihtimal sim 1 e takilidir
Sim 2 ye takılı hocamsim karti diger yuvaya takmalisin buyuk ihtimal sim 1 e takilidir
Telefonu ilk anda bağladım tüm işlemleri yaptım sadece Maui META ile işlem yapamayınca bir kabloyu çıkarıp telefonu kapatıp tekrar taktım.zaten fastboot moduna falan komutlarla geçiyor.bu işlemleri yaparken telefon usb ile pc bağlı olacak mı? kapalı mı olacak telefon? format sayfasında mı?
gitmezHocam biz note 8 pro imei attık başarıyla, telefon açıldı unlocked yazıyor ok, şimdi miui 12 güncellemesi geldi, güncelleme yapsak imei gider mi?
wifi baglayıp mi hesabının şifresi girmeniz yeterli olacaktır. ayrıca bl acık olgu için işlem yapmadan once mi hesabını kaldırmanız daha saglık olurIMEI işleminden sonra mi hesaba girişte sorun yaşıyorum bu sorunu yaşıyan oldu mu veya çözümü var mıdır ?
Ben güncellemeyi yaptım. İme ile herhangi bir sorun çıkmadı. BilginizeRedmi note 8 pro imei attık miui 11 sürümü ile açıldı, açılırken ekranın altında unlocked yazısı vardı, miui 12 güncellemesi yaptım açılırken kilit açık simgesi var en üstte, imei de sıkıntı yaşar mıyım?
dostum biraz açıklarmısın en sonda hangi room u atarken çökmez cihaz hepsi için geçerli buraya atabilirmisin acabapreloader stock orjinal rom olmayanlarınki çöküyor güncellemeden önce preloader flaşlanması lazım ben repair yaptıktan sonra genelde stoc preloader yüklüyorum
hocam tesekkurler hallettim bu sefer de adb shell yazınca ekrana komut almıyor onu ne yapacagızklasörü c dizinine kopyala ordan yap sistem kurarken kullanıcı adını düzgün yapmamışsın sistem kurarken kullanıcı adı kısıtlaması yok ama uygulamalar göz ardı edebiliyor o yuzden boşluksuz özel karakter kullanmadan kullanıcı adı seçip oluşturma ve sonrasında denetim massasında kullanıcı adını istediğin şekilde değiştirmen lazımdı
Telefonu açarken o kilit açık duruyor mu?Ben güncellemeyi yaptım. İme ile herhangi bir sorun çıkmadı. Bilginize