- 22 Eki 2019
- 22
- 0
- 1
- 45
sıkıntı yaşarsan yardımcı oluruz dert etmeTeşekkür ederim hemen deneyeceğim.
Miflash ile fastboot rom kurdum değişen birşey olmadı GSM var ama internet yok edge sabit eski 6300 lar kadar anca net hızı var.sıkıntı yaşarsan yardımcı oluruz dert etme
yeni Qcn dene sıkıntı onda olabilirMiflash ile fastboot rom kurdum değişen birşey olmadı GSM var ama internet yok edge sabit eski 6300 lar kadar anca net hızı var.
imei onarımı olmadanmı bulduğum qcn dosyasını direk yüklesem olurmu.yeni Qcn dene sıkıntı onda olabilir
kendi imei ni at sonra Qcn atimei onarımı olmadanmı bulduğum qcn dosyasını direk yüklesem olurmu.
qcn dosyasını degiş düzelirMı note 8 pro imei attım telefon sadece 3g de çekiyor mobil veriyi hiç bir şekilde kullanamıyorum başına gelen var mı nasıl düzeltebiliriz...
arkadaşalr cihaz boot kilitli bir şekilde kaldı kesinlikle açılmıyor.edl moddan yazılım almıyor ne yapmam lazım bir bilgi verirmisiniz lütfen..
kardeşim yazılımla yada telefonu sıfırlamakla olacak bir şey değil tekrar imei işlemi yapılması lazım şebeke dosyası değiştirilmesi gerekir bana böyle çok telefon geldi şebeke dosyasını değiştirildimi sorun ortadan kalkıyorArkadaşlar kolay gelsin aldığım redmi note 8 sim 2 imei atılmış geldi ama sadece edge çalışıyor internet çok yavaş 3g bile yok nasıl onarabilirim aldığm satıcı beni suçluyor sıyrılmak için sanki sim kartı takarken sert davrandımda bozuldu , yardımcı olabilirmisiniz 4,5 g çekmesi için neler yapmam lazım.