- 5 Ocak 2021
- 35
- 10
- 8
- 30
Ben kısaca açıklamasını yapayım Redmi Note 9 un iki çeşit eng romu var artk
Bazı arkadaşlar ilk bildiğimiz eng romu atıyor ve cihaz açılmıyor Bu eng i attıklarında cihaz açılacaktır
100'lerce kez denenmiş. Yükledikten sonra buraylada paylaşırsan senden sonraki yükleyecek olanlarda aydınlanmış olur.Merhaba hocam, test etme şansınız oldu mu? Sorunsuz yükleniyordur umarım cevabınıza göre cihaza ilk defa bu romu yükleyip işlem yapacağım.
Bootloader kilidi açık cihazlar için flash_all.bat dosyası çalıştıralarak fastboot üzerinden yükleme yapılabiliyor. Ayrıca bilgi için teşekkürlerRom sorunsuz çalışıyor bilgi;
12.0.5 rom için Flash Tools kullanın Mi Flash hata veriyor onun harici sorunsuz imei de atılıyor..
Atılıyor spflashtool ile mtk bypass var dosyada onla bypasslaman gerekBl kapalı atılır mı?
hocam çok teşekkürler denedim oldu eyvallah kuşkuya düşenler güvenlidir merak etmeyin.Ben kısaca açıklamasını yapayım Redmi Note 9 un iki çeşit eng romu var artk
Bazı arkadaşlar ilk bildiğimiz eng romu atıyor ve cihaz açılmıyor Bu eng i attıklarında cihaz açılacaktır
Geri bildirim için teşekkürlerhocam çok teşekkürler denedim oldu eyvallah kuşkuya düşenler güvenlidir merak etmeyin.
Hocam benim bl kilit açık bu işlem nasıl oluyor biraz anlatirmisiniz yanlız tool yok bendeBootloader kilidi açık cihazlar için flash_all.bat dosyası çalıştıralarak fastboot üzerinden yükleme yapılabiliyor. Ayrıca bilgi için teşekkürler![]()
Geri bildirim için teşekkürlerSorunsuz flashladım çalışıyor![]()
Dosya içinde yazıyorHocam benim bl kilit açık bu işlem nasıl oluyor biraz anlatirmisiniz yanlız tool yok bende
Hocam Telefonun BL kilidi açıkmıydı.Mi Flash ile ENG romu flashladım ancak telefon açılmıyor şuan. PC ye bağlayınca bağlantı gidip geliyor. Nasıl düzeltebilirim?