- 22 Ağu 2018
- 33
- 16
- 8
- 29
gerekmez bl açık iki cihaz gerekir o kadar ama bl kapalı şekilde de yapılır nck dongle ilehocam bu işlem için herhangi bir box gerekir mi
gerekmez bl açık iki cihaz gerekir o kadar ama bl kapalı şekilde de yapılır nck dongle ilehocam bu işlem için herhangi bir box gerekir mi
Hocam bu yedekleri cmd ekranı üzerinden alsak nasıl olur, tekrar cihazın içine atsak twrp kullanmadannote8proya repair yapın işlem yaptığınız cihazda twrpden nvdata nvram backupı alıp note9a twrp yükleyin note9a twrp üzerinde backupı restore edin işlem tamam
şöyle yapsak olmazmı nvram editorden backup alıp note9 proya yazsaknote8proya repair yapın işlem yaptığınız cihazda twrpden nvdata nvram backupı alıp note9a twrp yükleyin note9a twrp üzerinde backupı restore edin işlem tamam
video oTeşekkürler ustam cihaz gelince deniyeceğim.
2Gb nasıl nv yedeği oluyor onu anlamadım bende eng rom sandım.
sende varsa ustam sağlam twrp note8 pro ve redmi note 9 için
geçenlerde note9 elime geçti twrp yükledim logoda kaldı zor ayağa kaldırdım
nck nın yaptığını modem meta nında yapma ihtimali var denediniz migerekmez bl açık iki cihaz gerekir o kadar ama bl kapalı şekilde de yapılır nck dongle ile
meta ile denemedim açıkçası ne söylesem yalan olur ustam.nck nın yaptığını modem meta nında yapma ihtimali var denediniz mi
nvram editör ordan backup alıp note 9 yazmayı denermisinmeta ile denemedim açıkçası ne söylesem yalan olur ustam.
note9 geçerse elime en yakın fırsatta denerim elimde hazır yok müşteriden geldikçe yapıyorumnvram editör ordan backup alıp note 9 yazmayı denermisin
note9 geçerse elime en yakın fırsatta denerim elimde hazır yok müşteriden geldikçe yapıyorum
note8pro repair yapıp nck nvram backup alıp bl kapalı note9a meta modda restore (kapalıyken ses yükseltmeye basılı tutarak metaya geçiyor)unlock olmadan metamodda restore yapmayı destekliyor mu nck android yada nvram silmek gerekiyor mu
note8pro repair yapıp nck nvram backup alıp bl kapalı note9a meta modda restore (kapalıyken ses yükseltmeye basılı tutarak metaya geçiyor)
yada
nck yok ise note8proya repair yapıp twrp üzerinden backup sonra twrp yüklenmiş note9a twrp üzerinden restore
maui meta ile bl kapalı şekilde yazmayı denemedim. yazacağını da sanmıyorum ama müşteri gelirse denerim. Ben yukardaki iki yöntemden birini tercih ediyorum
sende varsa ustam sağlam twrp note8 pro ve redmi note 9 için
geçenlerde note9 elime geçti twrp yükledim logoda kaldı zor ayağa kaldırdım
ustam telefonu fastboot mode alabiliyorsan yazılım yükle mi flashtool ile ben bu şekilde açabildim redmi note 9 modeli idiüstat merhaba aynı sorun bendede oldu nasıl düzelttin cihazı
Note 8 pro yu mate moda nasil alacağım yardimci olabilirmisiniz
note 9 demek istedin heralde pro dersen iş mtkdan cıkar muimetada cihazın eng romda olması lazımşöyle yapsak olmazmı nvram editorden backup alıp note9 proya yazsak