- 7 Mar 2018
- 71
- 7
- 8
- 41
Asistan modunda Mi Flash ile bir alt sürüm ZİP rom ile düşerTek yol UFİ yani hocam?
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asistan modunda Mi Flash ile bir alt sürüm ZİP rom ile düşerTek yol UFİ yani hocam?
evet o konuda dılersenız yardımcı olurumTek yol UFİ yani hocam?
@ProGsm, ustam note 9 var imei geçersiz hatası alıyorum eft ile nv yazıyorum sorun devam ediyor yardımcı olma imkanın var mı
ufı eft var![]()
kardesım team wiwer ver ulasım bılgısı vermek formumuzca yasaktır ve ban sebebıdır
kardesım team atreis@ProGsm, reis 724 484 429 c41w7b
ufi ile kredili acılır ustam dilerseniz yardımcı oabıırımUstalarım elimde bir tane note 9 merlin var yazılım flaşlerken kablo bağlantisi kesildi.
"This MIUI version can't be installed on this device" hatası vermeye başladı.Naptiysam cihazi açamadım.
Yardimci olablirseniz iyi olurufi ile kredili acılır ustam dilerseniz yardımcı oabıırım
team wıwer alabılırmıyımYardimci olablirseniz iyi olur
buradan mi yazayimteam wıwer alabılırmıyım
yazın hocam sorun yokburadan mi yazayim
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
736 032 920yazın hocam sorun yok
bende hata veriyor aynı yükleme yapıorum ama 12.0.4 :/
12.06 surume baglı ustam12.0.5 sürümünden itibaren preloader güncellendi metamode kapandı. ama ben güncelleme paketini manuel seçerek downgrade edbiliyordum ancak son birkaç gündür downgrade etmiyor. güncelleme paketi doğrulanamadı diyor bunu aşmanın yolu var mı miflashtoolpro da yapmıyor yükleme