- 25 Ara 2016
- 3,806
- 2,405
- 163
- 55
Kadın
Kadın kontrolden çıktı. Telefonsuz ben ne yaparım, nasıl yaşarım diye çok ciddi bir kriz geçirdi.
Sizin müşteri bu kadınmıydı. ?

Kadın
Kadın kontrolden çıktı. Telefonsuz ben ne yaparım, nasıl yaşarım diye çok ciddi bir kriz geçirdi.
Hocam bu müşteri tipi numune her yerde var bir kaç tane ,denk geliyor arada.
Sizin müşteri bu kadınmıydı. ?
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Plus olan değil GM5 modelinin qfill stock romu linki kopyalayıp tarayıcı sekmesine yapıştırın tek hat ve çift hat dosya içinde mevcut ayrıca fabrika yazılımı da var bu rom nette hiç bir yerde yok
Fabrika yazılımı ile diğer tek hat çift hat yazılımları arasındaki fark nedir. ?
Yanılmıyorsam fabrika yazılımı susmuş cihazları ayağa kaldırmak ve cihaz donanımını test etmek için sanırım.
Diğerleride güncellemeler o zaman.
Yine yanılmıyorsam fabrika yazılımı ile cihaz ayağa kaldırılıyor ve kontrolleri yapılıyor.
Lakin bu yazılımla cihaz kullanılamıyor.
Bu nedenle de cihaza uygun yazılımın yüklenmesi gerekiyor.
Hadi yanılmayın bakalım..
Şaka şaka. Büyük bir ihtimalle öyledir.
Ah bendeki şu cehalet olmasa, bende bilirim kesin konuşmayı ama ne yazık ki:
Bilmediklerim her zaman için bildiklerimden çok fazla.
sayın paradox acil yardımınız gerek bisey danışabilir miyim?Ah bendeki şu cehalet olmasa, bende bilirim kesin konuşmayı ama ne yazık ki:
Bilmediklerim her zaman için bildiklerimden çok fazla.
sayın paradox acil yardımınız gerek bisey danışabilir miyim?
Paradox bey, acil danışmaya, acil danışmaya.
Neden Paradox kardeşim. Sorunuz konusunda, uygun bölüm altına konu açın, herkes görür yardımcı olur. Şahsa özel hizmet yok burada.
Bun telefona nasıl yükleyebiliiz acaba.bir köşede kalsın lazım olur muhakkak
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Qfil programı ile yükleyebilirsiniz.Bun telefona nasıl yükleyebiliiz acaba.
Teşekkür ederim Serdar Bey, yükledim ama maalesef yine olmadı. Benim telefon açılışta logodan sonra tekrar kapanıyor. Recovery mod açılmıyor. Android resminin üzerinde ünlem işareti çıkıyor. Stock romu tekrar yükledim. Ne yaptıysam olmadı. Acaba sorun nedir?Qfil programı ile yükleyebilirsiniz.
Switch To FireHose
Wait for 3 seconds...
Max Payload Size to Target:49152 Bytes
Device Type:eMMC
Platform:8x26
Disable Ack Raw Data Every N Packets
Skip Write:False
Always Validate:False
Use Verbose:False
Download Fail:FireHose Fail FHLoader Fail:Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor
Finish Download
Yüklemeye çalışırken son kısmı bu şekilde oldu sanırım. Bir sorun çıktı. Neyi eksik yaptım acaba?