- 7 Kas 2018
- 2
- 0
- 1
- 86
crwswitch derken bulamadım sp flastooda öye bişeyoption menusunde crwswitch seçeneği varsa onu tıkını kaldırın. Daha sonra download seçeneğini firmware olarak değiştirin. yükler.
crwswitch derken bulamadım sp flastooda öye bişeyoption menusunde crwswitch seçeneği varsa onu tıkını kaldırın. Daha sonra download seçeneğini firmware olarak değiştirin. yükler.
linki yenılermısınız tsk
indirme linki hata veriyor
sorun çözüldü mü arkadaşlarflas tool 24 adet sürümü mevcut hepsi ile inanın tek tek üşenmedim ve denedim sonuç aynı
aynı şekilde oldu bende de konuya hakım arkadaslarda bir çözüm bulamadı. anakart değiştireceksin yapacak baska birsey yok. çözüm bulabilirsen ve paylaşırsan memnun olurum. kolay gelsin.
Merhabalar yazılımı indirdim usb driverları falanda kurdum fakat bağlantı sürekli kesiliyor ve yazılım atma işlemi başlamıyor başka şekilde atma yöntemi var mı ?
hocam cep telefonu kutularından çıkan kablolardan kullandım 2 tane bilgisayarda denedim sorun aynı wipe data factory reset yaptığımda da Hometech yazısında sabaha kadar bekliyorSürekli bağlantı kesiliyorsa, sorun cihazın donanımı ile alakalı olabilir.
Bu cihazdan bende de mevcut.
Daha önce defalarca yazılım yükledim.
Herhangi bir sorun yaşamadım.
Farklı USB kablo, USB port veya PC kullanmanız da faydalı olabilir.
hocam cep telefonu kutularından çıkan kablolardan kullandım 2 tane bilgisayarda denedim sorun aynı wipe data factory reset yaptığımda da Hometech yazısında sabaha kadar bekliyor
telefon özelliğinin eklenmesi çok mu zor uğraşmaya değmez mi sizce