mantıklıVerin bana da bir telefon, akşama işiniz çözülür.
(Cihazı iade etmem, haberiniz olsun.)
çözülsünde umt lazımsa ben size açarım sorun değilşu an elimde umt vs yok xhimera ve ufi var ufi ile imei yazdırınca şebeke gidiyor imei değişmiyor
beyler ben 5-6 sene önce port paylaşım uygulaması kullandım cihazım ban yemişti. bakıyrom bazı telefoncular kullanıyor problemsizçözülsünde umt lazımsa ben size açarım sorun değil![]()
Lazım olabilir sideload modunda efs sıfırlama denenebilir.çözülsünde umt lazımsa ben size açarım sorun değil![]()
Vallaha çıksın artik partitionlar yazma korumalı oldukça ugrastitan bir iş partitionlar ile uğraşmakMi 10 Pro da yapılan işlemleri veya Poco F2 Pro nun Eng Rom u çıktığında Daha rahat olacaktır.
Linux makineden paylaşım yapiliyordurbeyler ben 5-6 sene önce port paylaşım uygulaması kullandım cihazım ban yemişti. bakıyrom bazı telefoncular kullanıyor problemsiz
şu an aldrısan da pek sıkıntı olacağını sanmam yılbaşında kayıt süresi yenileniyor çünkü tek hat kullanarak gene 8 ay kullanabliyonArkadaşta yurtdışından geliyor bügun yarın. Poco aldiracaktim. İşlemler olmazsa sıkıntı
Bu bigi kesin mişu an aldrısan da pek sıkıntı olacağını sanmam yılbaşında kayıt süresi yenileniyor çünkü tek hat kullanarak gene 8 ay kullanabliyon
çözülsünde umt lazımsa ben size açarım sorun değil![]()
evetBu bigi kesin mi
aklıma bir teori geldi bu cihazlar A/B partition sistemini kullanmakta yani 2 sanal disk mevcut ve bri sıkıntılı olursa diğerinden boot ediyor sistem şu an poco f2 ye gsi imajları çıkmış sadece a partition sistemini kullanan bir imaj bulabilirsem denemelerimi onun üzerinde yoğunlaştıracağım.Partisyon koruması sıkıntı. Bu gece biz de uğraşacağız.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 buçuk senedir sorunsuz kullanıyorum bir sorun yaşamadım hocambeyler ben 5-6 sene önce port paylaşım uygulaması kullandım cihazım ban yemişti. bakıyrom bazı telefoncular kullanıyor problemsiz
ab olarak değilde mesela bazı bartitionlar 2 kopyası var xml dosyasından analizi yapılabilir. qualcommları medusa prodan okutuyorum ama no-auth firehose loader desteklemiyor ilk karşılaştığım da octoplusa bildirmiştim.aklıma bir teori geldi bu cihazlar A/B partition sistemini kullanmakta yani 2 sanal disk mevcut ve bri sıkıntılı olursa diğerinden boot ediyor sistem şu an poco f2 ye gsi imajları çıkmış sadece a partition sistemini kullanan bir imaj bulabilirsem denemelerimi onun üzerinde yoğunlaştıracağım.
eğer bu işlemi yapmak istiyorsak userdebug veya eng rom şart kesinlikle dm_verity sürekli kontrol sağlıyor eğer veri uyuşmazlığı olursa logical bölümlerden veriyi geri yüklüyor build.prop editlemek bir secenek değil android 10 ile birlikte artık /system kısmı rw edilemiyor. Sizde nasıl gidiyorPartisyon koruması sıkıntı. Bu gece biz de uğraşacağız.
aklıma artık bir teori gelmiyorSizin senaryoların çoğunu uygulamıştık zaten. Mi 9 modem çipi üzerinden gittik oradan sonuç alamadık. Uyguladığımız senaryoların komut çıktıları yazma korumasına işaret ediyor. Bahsettiğiniz gibi çift kontrollü bir koruma sistemi mevcut. Yazdığımız değerler çıktı olarak yansımıyor. Uğraşmaya devam
gerçi yazsamda dm-verity den dolayı tel reset atıp duracak ama denemek lazımaklıma artık bir teori gelmiyorlogical taraftaki partitionları imaj olarak alıp içeriği değiştirebilirmiyim bakacağım.