Rusya'dan dosya alacaz 300$ demiştiayıp olmassa bişey söyleyecem bu suriyeli kardeşlerim nasıl buluyor ulan dileniyormusunuz romları biz bulamıyoruz. en bulunmayan şeyleri buluyorlar![]()
İyi para abişu an eng rome 450 dolar fiyat biçiyorlar![]()
ona gerek yok muhtemelen elime geçeçek bugunPOCO F2 ve Mi 10 için henüz bir ENG Firmware çıkmadı!
Zaten çıkarsa herkesin haberi olur ve ücretsiz bir şekilde forumumuzda paylaşılacaktır.
Sabırlı olmanızı dileriz.
bu işlerde suriyelilere güven olmaz bir adam mi6 sını teslim ettim adamlar micloud kiliti anakartı verip yolladılar açana kadar canım çıktıRusya'dan dosya alacaz 300$ demiştiama yalan .
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama yardımlaşma konusunda bir birleri ile çok sıkılar.redmi 9 çıkar çıkmaz sordum hemen yaparız dedi.bu işlerde suriyelilere güven olmaz bir adam mi6 sını teslim ettim adamlar micloud kiliti anakartı verip yolladılar açana kadar canım çıktı.
merhaba dostum bana da linki atabilir misin ?bu işlerde suriyelilere güven olmaz bir adam mi6 sını teslim ettim adamlar micloud kiliti anakartı verip yolladılar açana kadar canım çıktı.
Hocam sabırla bekliyorum vallahi 3 ay geçti. Ücretsiz paylaşım yapacağınız için çok teşekkür ederiz.POCO F2 ve Mi 10 için henüz bir ENG Firmware çıkmadı!
Zaten çıkarsa herkesin haberi olur ve ücretsiz bir şekilde forumumuzda paylaşılacaktır.
Sabırlı olmanızı dileriz.
Tmm mı yaniIMEI repair Ok ok
hocam ENG Rom AOSP Olan mı ondan globale geçince imei uçuyor diye söyleniyordu ?IMEI repair Ok ok
SANIRIM ARKADAŞ BENİ KASTETTİ ENG ROMU ALDIM VE İMEİ REPAİR İŞLEMLERİNİ YAPABİLİYORUM ŞU AN ANCAK ENG ROM ÇOK PAHALIIMEI repair Ok ok
Hangi siteden alınabiliyor. Mi 10 için alalım biz deSANIRIM ARKADAŞ BENİ KASTETTİ ENG ROMU ALDIM VE İMEİ REPAİR İŞLEMLERİNİ YAPABİLİYORUM ŞU AN ANCAK ENG ROM ÇOK PAHALI
ÖZELDEN ULAŞIRSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM POCO F2 PRO İÇİN
ben facebook üzerinde bir adama ulaştım kimliğimi açıklamamamı istedi bu sebepten veremem maalesef.Hangi siteden alınabiliyor. Mi 10 için alalım biz de
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba hocam. bana özelden yazabilirmisiniz ? Poco f2 pro var elimde.SANIRIM ARKADAŞ BENİ KASTETTİ ENG ROMU ALDIM VE İMEİ REPAİR İŞLEMLERİNİ YAPABİLİYORUM ŞU AN ANCAK ENG ROM ÇOK PAHALI
ÖZELDEN ULAŞIRSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM POCO F2 PRO İÇİN
yapabilirim demişsin reis şimdi F2 PRO çift hatlı elimde global sürüm kurulu 12.0.3.0 6/128gb olanı IMEI atılıyor mu atılmıyor muözel mesaj kısmını bulamadım![]()
Merhaba hocam. bana özelden yazabilirmisiniz ? Poco f2 pro var elimde.