- 14 Şub 2021
- 401
- 88
- 28
- 28
Evet twrp üzerinden efs backup işlemi yapıyorsunuztwrp üzerindemi yedekleme alınacak.. orada belirtmemiş
Evet twrp üzerinden efs backup işlemi yapıyorsunuztwrp üzerindemi yedekleme alınacak.. orada belirtmemiş
Dilerseniz bir teamviewer id şifre verin bakalım hocamişlemlerin hepsini yaptım işlem başarılı fakat simkartı görmüyor
belki hatalı yapmışımdır diye twrp üzerinden backup yükledim hala repairli imei görünüyor
düşükten kastınız hangi versiyon hocam?denendi orj qcn ile hydra eng qcn yapıpen düşük MIUI 12 versiyon rom üzerinde başarılı
sorun mu yaşıyorsunuz hocam ?düşükten kastınız hangi versiyon hocam?
root olmakla alakalı en düşüksorun mu yaşıyorsunuz hocam ?
tek sim repair yapılıyorMi 10 t tek IMEI mi çift IMEI mi atılabiliyor?
Hocamrepiar yaptı ama şebeke yok ?
hallettiniz mi sorunu ?repiar yaptı ama şebeke yok ?
Merhaba kardeş. Bende 10T Pro var. BL kilidi açık. imei repair lazım. toricelli 'nin anlatımını mı yoksa bu konudaki anlatımı yaparsak daha kolay ve sorunsuz olur? Teşekkürler.hallettiniz mi sorunu ?
İkiside ayrı anlatım olsada aynı yöntem hocam sadece IMEI yani qcn editleme programları değişikMerhaba kardeş. Bende 10T Pro var. BL kilidi açık. imei repair lazım. toricelli 'nin anlatımını mı yoksa bu konudaki anlatımı yaparsak daha kolay ve sorunsuz olur? Teşekkürler.