- 27 Kas 2021
- 5
- 0
- 1
- 24
hocam tekrar merhaba tüm işlemleri sorunsuz olarak halledebildim sonunda ancak telefonun şebekesi gelmedi hiçbir şekildeTeamviewer id ve şifre verin birlikte bakalım.
hocam tekrar merhaba tüm işlemleri sorunsuz olarak halledebildim sonunda ancak telefonun şebekesi gelmedi hiçbir şekildeTeamviewer id ve şifre verin birlikte bakalım.
hocam teamviewer kullanmıyorum anydesk ile bağlanabilirseniz çok iyi olur any desk ıd => 123992639Teamviewer id ve şifre verin birlikte bakalım.
Arkadaşın sorununu çözdük.hocam tekrar merhaba tüm işlemleri sorunsuz olarak halledebildim sonunda ancak telefonun şebekesi gelmedi hiçbir şekilde
Gönül rahatlığıyla ister ayarlar bölümünden fabrikasyon sıfırlama yapın, ister twrp'den rom yükleyin, ister OTA'dan (cihazda root olmaması gerekiyor), isterse miflashtools (clean all seçeneği işaretlenecek) ile stock rom yükleyebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.Bu yöntemle imei atmıştım. OTA Update ile 12.5.4'den 12.5.5'e geçsem sorun yaşar mıyım?
root silince şebeke gider mi peki bide güncelleme yapınca baseband unknown a düşme sorunu olanlar olmuş bunun sebebi nedir.Gönül rahatlığıyla ister ayarlar bölümünden fabrikasyon sıfırlama yapın, ister twrp'den rom yükleyin, ister OTA'dan (cihazda root olmaması gerekiyor), isterse miflashtools (clean all seçeneği işaretlenecek) ile stock rom yükleyebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Bahsettiğin baseband unknown hatasının ne şekilde olduğunu hiç karşılaşmadığım için bilemiyorum.root silince şebeke gider mi peki bide güncelleme yapınca baseband unknown a düşme sorunu olanlar olmuş bunun sebebi nedir.
Şu an kontrol ettim, ilk 4 maddedeki bağlantılar çalışıyor. Tekrar deneyiniz.magisk ve m,n,mal adb dışında ki gerekli dosyalara tıkladığımda bağlantı yok diyor. neden olabilir?
Yani "SDX55M" olan portu seçmelisiniz. bu port bende çıkmıyor nasıl çözerim sadece sm8250çıkıyor yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 4173
Bu tür hata alan arkadaşlar "SDX55M" portunu seçememiştir. Pencere açıkken Üstteki "Port:" başlığının karşısındaki "Browse" butonuna tıklayın. Açılan pencerden altta bulunan portu seçin. Bir daha hata almazsınız. Yani "SDX55M" olan portu seçmelisiniz.
Diagport açtığınızda, aygıt yöneticinizden 2 tane ünlem işaretli donanım görünecek. Her ikisi içinde sürücüleri kurmanız gerekiyor.Yani "SDX55M" olan portu seçmelisiniz. bu port bende çıkmıyor nasıl çözerim sadece sm8250çıkıyor yardım lütfen
Merhaba hocam DIAG mod açtığımda iki ünlem gözükmüyor com bağlantılarında sadece bir tane aktif com bağlantısı gözüküyor aygıt yöneticisinde. SDX te gözükmüyor ne yapabilirim?Diagport açtığınızda, aygıt yöneticinizden 2 tane ünlem işaretli donanım görünecek. Her ikisi içinde sürücüleri kurmanız gerekiyor.
Kurulum sonrası qpst ve qfil içinden portları ve SDX55M isimli telefon bölümünü görebilirsiniz.
Teamviewer bilgileri paylaşırsanız birlikte bakalım.Merhaba hocam DIAG mod açtığımda iki ünlem gözükmüyor com bağlantılarında sadece bir tane aktif com bağlantısı gözüküyor aygıt yöneticisinde. SDX te gözükmüyor ne yapabilirim?
O şekilde de siliniyor. İşlemlere devam edip qfil ile qcn yazın.hocam efs silerken
"apollo:/ # dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf8
dd: /dev/block/sdf8: write error: No space left on device" diye hata alıyorum. cihaz eski haliyle açılıyor. sebebi ne ola ki?
şebeke gitti ve qfille yükleyince imeiler değişmedi. şimdi de diag bağlantım göründüğü halde QFIL de restore yaparken bağlantı bekleniyor diyor. driverlerda sıkıntı oldu sanırım. bir kere nasıl olduysa başarılı oldu ama hem imeiler değişmedi hem de şebeke gitti. uzaktan yardım talep ediyorum. emanet telefon.O şekilde de siliniyor. İşlemlere devam edip qfil ile qcn yazın.
Bilgileri gönderin birlikte bakalım.şebeke gitti ve qfille yükleyince imeiler değişmedi. şimdi de diag bağlantım göründüğü halde QFIL de restore yaparken bağlantı bekleniyor diyor. driverlerda sıkıntı oldu sanırım. bir kere nasıl olduysa başarılı oldu ama hem imeiler değişmedi hem de şebeke gitti. uzaktan yardım talep ediyorum. emanet telefon.
Çok şükür hallettim. Bunun diag kodunun farklı olduğunu yeni fark ettim. Hepsine yazdığımı yazıyordum. Teşekkür ederim.Bilgileri gönderin birlikte bakalım.