hocam dediklerini yaptım imei hex ile düzenledim şimdi ne yapmam gerek
Allah razı olsun valla yavaş yavaş yaptım sırayla yaptım oldu vallah Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız![]()
Teşekkürler ilerleyen zamanlarda box olmadan repair işlemini deneyeceğim buraya dönerim elinize sağlık.
Ben hex editor ile imei düzenleme işini beceremedim hocam. Hangi programı öneriyorsunuz acaba?
Anlatımda cihazsızda yapıldığı yazılmış. Adım adım gidiyorum. Sizin verdiğiniz qcn dosyasında ki imei bölümüne bendeki imei yi yazmam gereken noktada tıkanıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Sorunum çözüldü. Çok teşekkür ederim. Kalan adımları da tamamlayıp işlemi yapacağım. Tekrardan buraya yaptıktan sonra yazarım.TeamViewer paylaşabilir misiniz?
Size yardımcı olmaya çalışalım.
Bütün adımları tek tek uyguladım. Fakat qpst ile restore yaptıktan sonra yeni imei gelmiyor. Imei1 siliniyor Imei2 de ise eski imei kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
evet yapıyorum imei kalıyor anlatıldığı gibi fakat şebeke gidiyor telefonda.reset efs yapıyormusunuz
evet yapıyorum imei kalıyor anlatıldığı gibi fakat şebeke gidiyor telefonda.
Qpst ile qfil arasında bir fark var mıdır? Qpst ile olmuyor çünkü.reset efs yapıyor iseniz var gibi görüne bilir
siz repair yapın ardından Qfil ile Qcn yükleyin
Qpst ile qfil arasında bir fark var mıdır? Qpst ile olmuyor çünkü.
qfil ile nasıl yükleyeceğim qcn dosyasını?farklı programlar aynı değil
aynı işlemi yapmazlar