- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
hıc sorun degıl kardesım kolay geletamam ben kurdum zaten öyle başlatmıştım çok teşekkürler dostum dünden berli uğraştın benle![]()
hıc sorun degıl kardesım kolay geletamam ben kurdum zaten öyle başlatmıştım çok teşekkürler dostum dünden berli uğraştın benle![]()
bl den sonra tr toolsdan qcn fix nasıl yapılıyor imeil yeri boş qcn düzenleyı tıklayıp onarmı dicem ..........*hıc sorun degıl kardesım kolay gele
çözdüm ya birdaha dönüp fix qcn yapmam lazımmış geç anladım :bl den sonra tr toolsdan qcn fix nasıl yapılıyor imeil yeri boş qcn düzenleyı tıklayıp onarmı dicem ..........*
umt yokmu elındeçözdüm ya birdaha dönüp fix qcn yapmam lazımmış geç anladım :![]()
var da sorunu sonradan anladım birdaha yazıp qcn fixi sectim olduumt yokmu elınde
satma derım sanaumt gecen hafta aldım ama satıcam o kafamı karıstırıyo![]()
tamam hocam kalsın bu senın yöntemde umt lazım olucaksatma derım sana
ben buradayım yardım lazım olursa umt varmıs zaten onu umt ıle yapıcaz1 haftası var sonuncusunun
Tamam benim sistemelr hep yanımda dolaşıyorum zatenolurum sorun yok bende umt yanında olsun
heheheheheTamam benim sistemelr hep yanımda dolaşıyorum zaten![]()
mi hesabından çıkımı hat yanımda olmucak actığım ondanhehehehehe
unlock degılse mı hesabından cık sormasınmi hesabından çıkımı hat yanımda olmucak actığım ondan
unlock değil zaten bl kapalı onun için bu gun basvurdum bl açmak içinunlock degılse mı hesabından cık sormasın