söktüm geldim müsayitsen yada nezaman olursan evdeyim artıkokey cık gerek kalmaz arka kapak sok
söktüm geldim müsayitsen yada nezaman olursan evdeyim artıkokey cık gerek kalmaz arka kapak sok
Ustam evde değilim az sonra geçiyorum haber vericemsöktüm geldim müsayitsen yada nezaman olursan evdeyim artık
tamam dostum bak keyfineUstam evde değilim az sonra geçiyorum haber vericem
kardesım team indirtamam dostum bak keyfine![]()
Değerli dostum senin vesinlenle yapmış olduğun yardım öz veri bir telefon olayından çok maneviyatı yuksek bir olaydı Allah gönlüne göre versin yaptığın onca işlem sonucunda başarılı olduk.Herşey için bir kez daha çok teşekkür ederim.Muhteşem insan.kardesım team indir
Benim cihazımda 2..29 du sağolsun bağlanıp hallettiarkadaslar ıstenırse team wiwer ıle yardımcı olurum elımden geldıgınce hıc bır karsılıkta beklemıyorum hersey para pul degil tskler sımdıden
eyw kardesım egerkı yardımcı olabıldıysem ne mutlu guzel sozlerın ıcın tsklerDeğerli dostum senin vesinlenle yapmış olduğun yardım öz veri bir telefon olayından çok maneviyatı yuksek bir olaydı Allah gönlüne göre versin yaptığın onca işlem sonucunda başarılı olduk.Herşey için bir kez daha çok teşekkür ederim.Muhteşem insan.
bende tr tools var ama umt yok ne yapmam lazım3 ayrı ıslemden gecıyor ve null olan ımeılerınız gelıor bunun ıcın umt chimera tr tools gıbı profesyonel aracların bulunması lazım
Hangi işlemde takıldınız hocambende tr tools var ama umt yok ne yapmam lazım
daha denemedim araştırıyorum ama bende umt yok cihimera tr tools var bu işlemi yapamammıHangi işlemde takıldınız hocam
hocam nasıl yapılacagını paylastım umt yerıne qfil kullanabılırsındaha denemedim araştırıyorum ama bende umt yok cihimera tr tools var bu işlemi yapamammı
daha denemedim araştırıyorum ama bende umt yok cihimera tr tools var bu işlemi yapamammı