- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
guncellemeden sonra mı oldu kardesımustalar bendede aynı sorun var cıhaz ımeı null eft prodan ne kadar yedek attıysam yıne aynı cozemedım bır turlu yardımcı olur musunuz ?
guncellemeden sonra mı oldu kardesımustalar bendede aynı sorun var cıhaz ımeı null eft prodan ne kadar yedek attıysam yıne aynı cozemedım bır turlu yardımcı olur musunuz ?
miui 11 yukledı veren arkadas nck ıle ımeıler null olmus hıc bakmadım bende getırdım repaır yapcam bı baktım null ne yaptısam gerı gelmedı bl kapalı cıhazların gunceleme yaptım bırını olur dedım belkı yıne olmadı aynı modelde orjınal yedek almıstım eft pro ıle ondada olmadı ne yaptıysam getıremedım ımeılerıguncellemeden sonra mı oldu kardesım
teammiui 11 yukledı veren arkadas nck ıle ımeıler null olmus hıc bakmadım bende getırdım repaır yapcam bı baktım null ne yaptısam gerı gelmedı bl kapalı cıhazların gunceleme yaptım bırını olur dedım belkı yıne olmadı aynı modelde orjınal yedek almıstım eft pro ıle ondada olmadı ne yaptıysam getıremedım ımeılerı
team yokta anydesk var 186168948
denedım global yedek te attım india cıhaz indiada attım orjınal yedegıde attım yok cıhazlar hıc bır sekılde ımeı gelımıyor eft pro ılemi hesabı varsa kaldır
cihazı sıfırla not 9 global yedeği eft pro ile at
sonra cihazı aç yedeği yer mutlaka imei leri kontrol et
sonra eft pro dan not 8pro yedeği at o zaman yer başka yemez
BL AÇIKMIdenedım global yedek te attım india cıhaz indiada attım orjınal yedegıde attım yok cıhazlar hıc bır sekılde ımeı gelımıyor eft pro ıle
arkadaslar cozumune ulastım ısteyene yardımcı olunur eft pro dongle ıle 5 dakıkada eskı onarılması gereken ımeil gelıyorBL AÇIKMI
tşk edıyorum abim bir tanesin hallettik sonundaarkadaslar cozumune ulastım ısteyene yardımcı olunur eft pro dongle ıle 5 dakıkada eskı onarılması gereken ımeil gelıyor
Elimde bl kapalı Redmi Note 9 (Merlin) cihaz var imei null yedekleri yok malesef. Eft pro ile bir türlü düzeltemedim. Nasıl yapmam gerekiyor?arkadaslar cozumune ulastım ısteyene yardımcı olunur eft pro dongle ıle 5 dakıkada eskı onarılması gereken ımeil gelıyor
uzaktan baglantı ıle yapabılırızElimde bl kapalı Redmi Note 9 (Merlin) cihaz var imei null yedekleri yok malesef. Eft pro ile bir türlü düzeltemedim. Nasıl yapmam gerekiyor?
Uzak bağlantı için hangdi id'yi vereyimuzaktan baglantı ıle yapabılırız
Ustam team indir yoldayım Az sonra bakarız hemenUzak bağlantı için hangdi id'yi vereyim
537 521 318Ustam team indir yoldayım Az sonra bakarız hemen
ustam anydesk ındırıp verebılırmısın537 521 318
ustam sorunun nepro ustam bendeki note 9 klon oldu 1 hafta sürem kalmış bir yardım eder misin team versem
Orjinal imei yi nasil geri getiriyorsunarkadaslar cozumune ulastım ısteyene yardımcı olunur eft pro dongle ıle 5 dakıkada eskı onarılması gereken ımeil gelıyor