- 2 Tem 2019
- 105
- 16
- 18
- 36
magiskin 19.4 zip şeklinde cihazın hafızasına attım yazıda kaldı bu magiskin hangi sürümünü atmam lazım
20.4magiskin 19.4 zip şeklinde cihazın hafızasına attım yazıda kaldı bu magiskin hangi sürümünü atmam lazım
9 pro qcn mevcutmu elinizdeBu işlem 9 Pro için olmuyor twrp yükleniyor giriyor ama dokunmatik işlemiyor. Otg den klavye mouse bağlayıp komutları yazdım açıldı su komutunu yazınca kabuk izni reddedildi hatası alıyorum root olmadığı anlamına geliyor diag açılmıyor.
Teşekkürler , sayenizde ben sizden birşey öğrenmiş oldum.Çözdüm Su komutu için magiske girin üst soldan 3 çizgiyi tıklayın yetkili kullanıcı deyin kabuk tikini açın roota izni veriyor ve diag açılıyor. Şimdi umt den 9s qcn dosyasıyla imei denemesi yapacağım bakalım ne kadar çökebiliyor buraya yazarım![]()
Panel Modelinden olabilir mi ? Bendeki cihazlar Tianma panel kullanıyor ve sorun yaşamadım. Gerçi şimdiye kadar hiç Huaxing denk gelmedi ama...ben twrpye girince dokunmatik gidiyor normalde dokunmatik çalışıyor ama twrpye girince kapanıyor install bölümüne tıklayamıyorum
Rica ederim telefon tamiri yapıyorum bazen dosya bulamayınca tıkanınca buralara geliyoruz. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olurumTeşekkürler , sayenizde ben sizden birşey öğrenmiş oldum.![]()
9 pro 128 gb ve 64 gb her iki dosyayıda halab ten çektim ama yine olmadı imei alıyor malesef şebeke vermiyor. Bir bilgisi olan varmı. . .9 pro qcn mevcutmu elinizde
Bir şeyi eksik ya da yanlış yapmış olmalısınız , dosyalarda ve yöntemde bir hata olsa ben de takılırdım.dediklerinii yaptım .ciha açılışta kaldı
Merhaba, Evet bir sıkıntı olmadı yaptığım arkadaş kullanıyor şuan.Selamlar konuyu baştan sona okudum bilgiler icin çok tesekkur ederim, box olmadan sağlıklı şekilde imei repairi yapabiliyormuyuz?
Yöntem aynı sadece twrp Tianma panelde çalışmadığı için otg den mouse bağlamanız gerekiyor.Teşekkürler peki bu anlatımda 9 pro için geçerli mi kolay gelsin
Redmi Note 9 ile ilgili şuan bir gelişme göremedim, MediaTek Helio G85 chipset kullanıyor. Çıkacak olan yöntem Note8 Pro'ya benzer bir yöntem olacaktır. Ama cihaz elimde olmadığı için deneme fırsatım olmadı 4+4 süreyi kullanarak takipte kalmaya devam ediniz, ilerleyen zamanlarda bir kayıt yöntemi çıkacaktır.redmi note 9 merlin imei repair mümkün mü biraz acil bi konu ama?