Hocam bizzat sen yardimci oluyosan nasil ulasabilirim sana xiaomi 10t pro imei atma konusunda
Hocam bizzat sen yardimci oluyosan nasil ulasabilirim sana xiaomi 10t pro imei atma konusunda
Merhabalar, eu romda repair yapmadığım için olumlu ya da olumsuz bir cevap veremeyeceğim; ancak mantık olarak bir farklılık olacağını sanmıyorum.@toricelli hocam merhabalar. repair ile ilgili aklıma takılan bir konu var. a12 eu haftalık 22.6.15 kullanıyorum. işlem basamakları yine aynı mı?
Tamamdır teşekkür ederim. Bu günlerde yapacağım. Olumlu olumsuz bilgi veririm.Merhabalar, eu romda repair yapmadığım için olumlu ya da olumsuz bir cevap veremeyeceğim; ancak mantık olarak bir farklılık olacağını sanmıyorum.
Bir şansınızı deneyin derim. Takıldığınız noktada buradan bilgi verirseniz çözüm yolu üretebiliriz.
Kolay gelsin.
Merhabalar,Hocam, öncelikle emeğinize sağlık. Bu işlemleri MIUI 13de yapabilir miyiz? 12.5e dönmemiz gerekir mi
Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?Abi özelden yardımcı olurmusun bana
Merhabalar, imei hiçbir şekilde silinmiyor. İstediğiniz gibi fabrika ayarlarına geri dönebilir, romları istediğiniz teknikle yükleyebilirsiniz.Hocam süpersiniz uzun zamandır böyle detaylı bir bilgi ile karşılaşmadım ellerinize sağlıkbi sorum olacak acaba hangi durumlarda imei silinme durumu var ki? stock romda mi flashla falan sıkıntı olur mu costom rom falan bilginiz varsa tesekkür ederim simdiden
İlk mesajda yapılması gerekenler adım adım anlatılmıştır.Telefonum mi 10 t eski kullanmadığım bir telefonum var bozuk onun imeilini benim mi 10 t ye atmama yardımcı olabilirmisin uzaktan
Merhabalar,Selamlar. Konu için çok teşekkürler. Kendi kendime araştırsam kendi kendime yapmam imkansız olurdu. Şu an 12. maddedeyim yavaş yavaş ilerliyorum. Ama burada '11 nolu adımdaki kodları girerek EFS yedeklerini cihazın ana dizininden kopyalayıp bir kenarda tutunuz. ' denilmiş, ben ana dizinde bir yedek bulamadım. Birkaç kere denedim yedek alamıyorum.
Merhabalar. Nasıl bir işlem yaptığınızda siliniyor?Merhaba arkadaşlar. Öncelikle rehber için teşekkürler. Yapabildim ama kalıcı olmuyor maalesef. üç ay sonra tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Kalıcı olması için herhangi bir yöntem var mı?
Merhabalar,Hocam yardımcı olma şansınız var mı ?