- 23 Şub 2019
- 58
- 7
- 8
- 52
Abi Fastboot moduna giriyor, bir şekil cmd ile .zip romda yükledim mi asisstan modında nafile açılmıyor recovery moddan bir türlü çıkmıyor açılıp kapanıp recoverye giriyorCihaz şu an ne durumda.
Abi Fastboot moduna giriyor, bir şekil cmd ile .zip romda yükledim mi asisstan modında nafile açılmıyor recovery moddan bir türlü çıkmıyor açılıp kapanıp recoverye giriyorCihaz şu an ne durumda.
Abi Fastboot moduna giriyor, bir şekil cmd ile .zip romda yükledim mi asisstan modında nafile açılmıyor recovery moddan bir türlü çıkmıyor açılıp kapanıp recoverye giriyor
Nasıl halledebiliriz peki hocam ikiside yokTek çare yetkili hesap veya UFİ İle ENG Firmware yüklenmesi lazım.
Nasıl halledebiliriz peki hocam ikiside yok
Peki abi ben sana yarın haber veririmTek çare yetkili hesap veya UFİ İle ENG Firmware yüklenmesi lazım.
ustam siz bağlanarak uzaktan işlem yapabiliyormusunuz yetkili hesap ileYetkili hesap ile olur uzaktan işlem yapılıyor, 200-250₺ ücret gider.
ustam siz bağlanarak uzaktan işlem yapabiliyormusunuz yetkili hesap ile
yetkili hesap dedikleri bumu yani??Biz her şey hazılıyoruz sonra ID Ve şifre Çin'e gönderiyoruz onlar orda bağlantı kuruluyor.
ustam yazılımı kendim yaptım diyorsunuz bu yazılımı bizede verebilirmisinizarkadaşlar redmi note 8 pro cihazınız brick oldu ise hiç görüntü yok (fastboot ve recoverye girmiyor) sadece titreme hissi oluyor ve şarj ışığı yanıyor ise size yardımcı olabilirim tamamen kendim deneyerek yaptığım ve sıfırdan yazılımı kurarak kendi cihazımı kurtardım dışarıda bu işlem için 200 ile 300 arasında fiyat çekiyorlar bilginize isteyene yardımcı olurum cihazı böyle olanlara saygılar.
cihaz birick oldu görüntü yok kablo takınca sarj ısıgı yanıyor çözümü nedir acilarkadaşlar redmi note 8 pro cihazınız brick oldu ise hiç görüntü yok (fastboot ve recoverye girmiyor) sadece titreme hissi oluyor ve şarj ışığı yanıyor ise size yardımcı olabilirim tamamen kendim deneyerek yaptığım ve sıfırdan yazılımı kurarak kendi cihazımı kurtardım dışarıda bu işlem için 200 ile 300 arasında fiyat çekiyorlar bilginize isteyene yardımcı olurum cihazı böyle olanlara saygılar.
yetkili hesap olmadan sptool ile nasil yukleme yapabildiniz?Bugün böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım hallettim, factory eng rom dosyasını mi flash pro ile sp flash tool kısmından yükleyerek sorunu çözdüm factory eng modem dosyası da forumda var redmi note 8 pro imei repair kısmında. (telefonum uncloktu)
yetkili hesap olmadan sptool ile nasil yukleme yapabildiniz?
Hesabı Siz açmışsanız yetkili hesabına gerek yokyetkili hesap olmadan sptool ile nasil yukleme yapabildiniz?
Hesabı Siz açmışsanız yetkili hesabına gerek yok