- 22 Kas 2018
- 16
- 0
- 1
- 25
indirmismi ustambu dosya cihazı açtığından eminmisiniz ??
indirmismi ustambu dosya cihazı açtığından eminmisiniz ??
sa arkadasım bana yardımcı olurmusunBugün böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım hallettim, factory eng rom dosyasını mi flash pro ile sp flash tool kısmından yükleyerek sorunu çözdüm factory eng modem dosyası da forumda var redmi note 8 pro imei repair kısmında. (telefonum uncloktu)
peki bunu resmi servisegötürelim mi yoksa dişarda bazıları aşırı ucuyor veya yardımcı olacak birini biliyomusunuzsizin sorununuz box olmadan olmaz ufi box kredili
sistem ile olur kendinizi boşa yormayın
peki bunu resmi servisegötürelim mi yoksa dişarda bazıları aşırı ucuyor veya yardımcı olacak birini biliyomusunuz
balıkesirgarantili cihaz ise garantiye gönder
spot yani yurt dışı ise
sorup işten anlayan ufi & umt olan ustalar anca yapar
başkada olmaz nerde oturuyorsunuz
balıkesir
arkadasım yardımcı olurmusun allah razı olsunarkadaşlar redmi note 8 pro cihazınız brick oldu ise hiç görüntü yok (fastboot ve recoverye girmiyor) sadece titreme hissi oluyor ve şarj ışığı yanıyor ise size yardımcı olabilirim tamamen kendim deneyerek yaptığım ve sıfırdan yazılımı kurarak kendi cihazımı kurtardım dışarıda bu işlem için 200 ile 300 arasında fiyat çekiyorlar bilginize isteyene yardımcı olurum cihazı böyle olanlara saygılar.
Ufi ile nasıl yapacaz bendeki kredileri yedi hiçbir işe yaramadı.yapilisini anlatırsanız sevinirimsizin sorununuz box olmadan olmaz ufi box kredili
sistem ile olur kendinizi boşa yormayın
Ufi ile nasıl yapacaz bendeki kredileri yedi hiçbir işe yaramadı.yapilisini anlatırsanız sevinirim
Hocam bende de aynı sorun var. 200 e razıyım çözen arkadaşa nasıl ulaşırız.Yetkili hesap ile olur uzaktan işlem yapılıyor, 200-250₺ ücret gider.
Hocam bende de aynı sorun var. 200 e razıyım çözen arkadaşa nasıl ulaşırız.
Başka çözümü yokmudur?
Denedim ama auth uyarısı ve bros uyarısı veriyorFlash Tool ile denemediniz mi?
Baktım denedim hocam mesela sp flash toolda chip info yazan yer varya o bende çıkmıyor mesela ve download diyince hiçbir işlem yapmıyor.Buradaki konuya baktınız mı?
Baktım denedim hocam mesela sp flash toolda chip info yazan yer varya o bende çıkmıyor mesela ve download diyince hiçbir işlem yapmıyor.
Bu flash toolda scatter dosyasını kabul etmiyor hocamBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.Flash Tool'u deneyiniz.