benimde uzaktan yaptırmam gerekiyor hocam 128 gb unlocked telefonun sadece şarj ışığı yanıyor pc ye bağlanınca 2 3 saniyeliğine görüp gidiyor sanırım hardbrick olmuş cihazım
Yaparız.
benimde uzaktan yaptırmam gerekiyor hocam 128 gb unlocked telefonun sadece şarj ışığı yanıyor pc ye bağlanınca 2 3 saniyeliğine görüp gidiyor sanırım hardbrick olmuş cihazım
bi özel mesajda bana göndersen nolur hocamiletişim kurmam gerekiyor sizinle
merhaba usta benim cihazda aynı sorunu vararkadaşlar redmi note 8 pro cihazınız brick oldu ise hiç görüntü yok (fastboot ve recoverye girmiyor) sadece titreme hissi oluyor ve şarj ışığı yanıyor ise size yardımcı olabilirim tamamen kendim deneyerek yaptığım ve sıfırdan yazılımı kurarak kendi cihazımı kurtardım dışarıda bu işlem için 200 ile 300 arasında fiyat çekiyorlar bilginize isteyene yardımcı olurum cihazı böyle olanlara saygılar.
merhaba usta benim cihazda aynı sorunu var
128 gbCihazınız GB nedir?
Nasıl bu hale geldi cihazınız.
128 gb
tamam usta nasıl olacak fiyat ve cihazı göndermek gerekiyormuUFİ ile kredili yazılım yüklenir sorununuz çözülür.
tamam usta nasıl olacak fiyat ve cihazı göndermek gerekiyormu
Cıhazın bootloderi kilitli olurmu yineCihaz göndermenize gerek yok.
UFİ ile uzaktan olur 150₺
Yarın sabah yapalım usta
Şimdi yapabilirmisin usta cihazı getireyimGündüz içi olmaz.
Server saat 19:00 dan sonra kapanış, 02:00
Şimdi yapabilirmisin usta cihazı getireyim
Tamam usta telefonu alip bilgisayarın yanına geçiyorumFarketmez yarında olur şimdide olur.
Bilgisayar olsun yeterli.
Tamam usta telefonu alip bilgisayarın yanına geçiyorum
merhaba cihazda tepki durumu nedir ve tam olarak ne oldu.merhaba usta benim cihazda aynı sorunu var
Hocam tum onerileri yaptim ama bilgisayar telefonu gormuyor. yalniz ses alma ve yukseltme tusu ile birlikde kapatma tusuna basdikda, 5 saniyelik goruyor... trabzonlu her kesi batirdi. coronadan olsunnnnn
Bence o trabzonlu bilerek böyle birşey yaptı yani telefonları bozuk profesyonellik tasliyo millete herkes onun reklamını yapıyor miui forumunda ha ne diyosunuz sizce öyle mi dolandırıcımı??